Bývalá Obamovy hodnostářka spjatá s Nadací za novou Ameriku (New American Foundation) financovanou miliardářem Georgem Sorosem navrhla k sesazení Donalda Trumpa vojenský puč. Bývalá činitelka ministerstva obrany a vedoucí poradkyně ministerstva zahraničí za Obamovy administrativy nastínila čtyři způsoby, jako se prezidenta Trumpa „zbavit“.


Brook v úvodníku pro magazín Foreign Policy navrhla čtyři způsoby, kterými by šlo prezidenta Trumpa zbavit moci.

Mezi nimi jsou vyhlásit Trumpa za duševně nezpůsobilého zastávat úřad nebo jej svrhnout vojenským pučem.

Infowars referuje:

Brooks teď slouží jako Schwartzův vedoucí společník v Nové Americe, tj. v bývalé Nadaci za novou Ameriku, tj. v mozkovém trustu (think-tanku) značně financovaném globalistickým miliardářem Georegem Sorosem. Předsedou správní rady Nové Ameriky je teď generální ředitel Googlu Eric Schmidt.

„Uvízli jsme opravdu pod vládou Donalda Trumpa?“ ptá se ve svém příspěvku pro Foreign Policy. „To závisí na různých věcech. V podstatě existují čtyři způsoby, jak se mizerného prezidenta zbavit.“

Brooks se uchýlila k předložení čtyř způsobů, jak prezidenta Trumpa z úřadu odstranit, včetně impeachmentu, jeho prohlášení za duševně nezpůsobilého pro úřad nebo za b) přimět ozbrojené síly, aby jej svrhly pučem.

Ač je čekání na příští volby v roce 2020 možné, tak Brook namítá, že po tak „katastrofickém prvním týdnu vypadají čtyři roky jako příliš dlouhý čas, aby se s tím čekalo.“