Administrativa pětihvězdičkového hotelu Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah v Dubaji si stěžovala na fotomodelky z Ruska kvůli jejich snímkům, které slečny publikovaly na Instagramu s heštegem #Dubai, informuje portál LIFE.ru. Manažeři dubajského Waldorf Astoria považují za nepřípustné několik fotografií, které si slečny udělaly v hotelových pokojích a na území hotelu. Vedení hotelu se bojí, že takové fotografie a videa mohou uškodit image společnosti.


„Je to arabská země, to je třeba pochopit. Kromě selfie chodí slečny na snídani v županech a v natáčkách. Máme mnoho stížností od stálých klientů. U nás odpočívají rodiny s dětmi. Máme jinou koncepci hotelu, nechceme vidět v naší geolokaci polonahé fotky slečen z pokojů v erotických pózách. Ať tedy na fotkách jen zmiňují lokaci Dubaj," řekl pro LIFE představitel hotelu.

„Já osobně nikdy nepublikuji nekorektní fotografie, mám na mysli polonahé fotky. V Arabských emirátech je trochu jiná mentalita a podle zákona není možné publikovat „nahé" fotografie, proto jsem se k tomu chovala s respektem, vždyť já jezdím do Dubaje mnoho let — od roku 2011," tak situaci okomentovala jedna ze slečen Anna Kalašnikova.

Podle slov slečny je administrativa hotelu nespokojena ne s fotografie z pláže, ale s fotkami z hotelu samého.




Loading...