Spolu s tím, jak média mainstreamu intrikují s podvodnými a zrádnými povídačkami o zvoleném prezidentovi Donaldu Trumpovi, tak až doteď do Evropy proudí tisíce amerických tanků, obrněných vozů a vojáků. Povídačka vyfabrikovaná sekuriťáckou společností patřící bývalému operativci britské MI6 Trumpa líčí jako sexuálního devianta a Rusy vydíraného dvojího agenta.


Nepotvrzená zpráva od Zahraniční zpravodajské služby (SVR) Ruské federace varuje před spiknutím v americkém hlubokém státě za zavraždění zvoleného prezidenta Trumpa, z čehož ale bude obviněno Rusko, a to pak prezidentu Obamovi umožní na základě „stanného práva“ zůstat u moci.

V Kremlu dnes obíhá vskutku chmurná zpráva Ministerstva obrany (MoD), která konstatuje, že k včerejší náhlé aktivaci stovek protileteckých systémů S-400 do stavu bojové pohotovosti došlo, protože prezident Putin obdržel od Zahraniční zpravodajské služby (SVR) „hrozivé varování“ tvrdící, že určité živly „Hlubokého státu“ ve Spojených státech připravují zavraždění zvoleného prezidenta Trumpa, aby mu znemožnily převzít 20. ledna moc, z čehož následně americká Ústřední zpravodajská agentura (CIA) obviní Rusko a vyvolá válku.

Spolu s varováním SVR, že si k obvinění z vraždy zvoleného prezidenta Trumpa CIA vybrala Rusko, tato zpráva uvádí, že prezident Putin podobně obdržel zpravodajské hlášení na vysoké úrovni od bývalého mluvčího německého ministerstva obrany Willyho Wimmera, které uvádí: „Proti prezidentu (Trumpovi), který má nastoupit 20. ledna do úřadu, vznikla síť odboje… a to, co se ozývá z Washingtonu, zní jako začátek občanské války,“ což Putina přimělo, aby vydal vážné válečné rozkazy, a Ministerstvo obrany chmurně konstatuje:

„Bojové jednotky SAM Aerokosmických sil v Moskevském okruhu zařadily do služby nové protiletecké systémy S-400 Triumf a nasadily je do bojové služby k protivzdušné obraně Moskvy a centrálního průmyslového regionu Ruska.“