Ač budeme ještě potřebovat nějaké potvrzení z dalšího zdroje, takže je třeba tuto zprávu brát s velkou rezervou, před chvílí vedoucí korespondent Fox New Rick Leventhal s odkazy na anonymního činitelé prosazovatelů zákona ohlásil, že Hillary Clinton, která se účastnila ceremoniálu k 11.9 uprostřed Manhattanu, utrpěla „zdravotní indispozicí“, když zakopla, neboť se jí podlomila kolena, pak byla spěšně přepravena do dodávky, během čehož ztratila botu, když s ní z epicentra zhroucení mrakodrapů ground zero předčasně uháněli pryč.


Jak hlásí Fox News, demokratická prezidentská kandidátka vypadá to, během cesty k dodávce už omdlela a její sekuriťáci ji museli nést, říká zdroj. „Jasně utrpěla nějakou zdravotní indispozicí.“ Clintonová zakopla o obrubník, „kolena se jí podlomila“ a když jí „během tohoto neočekávaného odchodu“ pomáhali do dodávky, ta ztratila botu, řekl Fox New svědek. Další zdroj od strážců zákona Fox News řekl, že Clintonová tam vyrazila, i když se necítila dobře.

K žádnému oficiálnímu prohlášení kampaně Clintonové ještě nedošlo.

Díky ABC a NBC víme, že Clintonová z ceremonie k 11. září odjela před asi 45 minutami, když došlo k údajné „zdravotní indispozici“, avšak tisku neřekli, kam odjela, a její pomocníci na otázky o její poloze neodpovídají.