Psychoterapeut a „expert na sexuální zločiny“ Börje Svensson konečně vypátral záhadu za vzestupem sexuálních útoků ve Švédsku. A chcete vědět, čemu za to přisuzuje vinu? No, jestli vás napadlo, že je to ČlověkoMedvědíPrase, tak máte naprostou pravdu! (ČlověkoMedvědíPrase záhadná bájná příšera ze satir na stejně bájné Člověkem způsobené globální oteplování.) A to jsme si naivně mysleli, že by to mohlo mít něco společného s masivním vzepětím počtu uprchlíků zaplavujících Švédsko ze zemí, které ve skutečnosti nesdílí stejný „respekt“ k ženám jako Západní svět.

Takže teď už se stydíme za toto své falešné obvinění. I tak ale máme trochu pocit, jako by to ČlověkoMedvědíPrase neslo o trošku větší díl viny na všech problémech světa, než je jeho skutečný podíl (viz jak „Bernie Sanders ‚odhalil‘ skutečnou příčinu terorismu… Klimatickou změnu“).

Podle článku vydaného Breitbart London:

Svensson poskytl perfektní argument k osvobození švédského establishmentu od veškeré odpovědnosti, když popsal, jak jsme měli letos trochu smůlu s počasím. Doufejme, že příští roku bude trochu chladnější léto a sexuální zločiny se tudíž už stanou jen zašlou vzpomínkou spojenou s tímto jediným horkým švédským létem. Kdyby náhodo i během studeného léta došlo k nějakým znásilněním, tak naši experti prostě najdou dalšího obětního beránka, aby se nemuseli přímo postavit k důvodu dovozu zločinců.

Jen pro případ, že byste byli týpci, co slepě nepřijmou moudrost od našich vzdělaných elit, tak bychom si mysleli, že bychom se s vámi mohli jen pro legraci podělit o pár bláznivých statistik. Nevypadá to přeci divně, že ty narůstající sexuální útoky se kryjí s masivním vzedmutím žádostí o azyl z převážně muslimských zemí Středního východu a Severní Afriky.

Bohužel ta epidemie znásilnění v Evropě není nic k smíchu, když nové zprávy o násilných sexuálních útocích jsou hlášeny každý den. Tato krize je čímsi, o čem jsme v poslední době diskutovali při mnoha příležitostech (viz „Krizová spirála znásilnění migranty se v Německu vytáčí mimo kontrolu“ a „Švédská epidemie znásilnění  migranty vysvětlena“). Bohužel je ale těžké s problémem jako tento bojovat, když to zvolení činitelé shledávaní jako „nepatřičné“, aby přiznali skutečné kořeny této krize.

Zdroj: zerohedge.com