Na kameře byl zachycen sadistický soudce dávající policajtovi instrukce, aby dal muži, který se zastupoval před Marylandským soudem, elektrickou ránu 50 000 volty. Soudce Robert Nalley dal soudnímu šerifovi příkaz, aby Delvona Kinga zasáhl elektrickým šokem kvůli tomu, že mluvil i poté, co jej soudce požádal, aby s tím přestal. Thefreethoughtproject.com referuje:


Soudce Robert Nalley v únoru přiznal vinu, že odepřel obžalovanému jeho občanská práva, a video jeho strašného incidentu bylo zveřejněno tento týden.

Nalleyovi po přiznání viny hrozil až rok v žaláři a pokuta až 100 000 $. Avšak jelikož podléhá jiné soustavě předpisů, protože je přeci soudce, tak nezažije jediný den ve vězení a zaplatí jen 5 000 $ pokuty.

I obvinění proti Nelleyovi bylo slabé, jelikož tomu muži prostě jen neodepřel jeho občanská práva, ale mučil ho. Za jakýchkoliv jiných podmínek by Nalleyho akce byly považovány na mučení, ale jelikož to dělal s úřední pravomocí svého vládního postu, tak mu to prošlo.

Toto slabé obvinění vzniklo ze střetu mezi soudcem a obětí Delvonem Kingem v červenci 2014, kdy se King objevil před soudcem Nalleyem, kde čelil obvinění kolem zbraní. King měl připojené šokové pouto na kotník, k použití pro případ nouzové situace, nebo když by se King pokusil utéct či někomu ublížit.

U soudu se King pokoušel přednést své stanovisko, byl však neustále přerušován soudcem, který mu opakovaně říkal, aby byl ticho. Když King pokračoval v přednášení svého stanoviska soudu, řekl soudce Nalley zástupci u soudu: „Pane šerif, udělejte to… použijte to,“ a v tom okamžiku bylo do Kingova těla vysláno 50 000 voltů, což ho donutilo zaječet bolestí. V soudním zápisu se uvádí: „OBŽALOVANÝ JEČÍ.“