Švýcarské úřady hledaly pět údajných muslimských teroristů v domnění, že plánují tento týden provést útok v Ženevě. Tito muži měli být údajně "ozbrojení a nebezpeční". Dva z podezřelých byli v pátek zatčeni. Tito muži převáželi výbušný a OTRAVNÝ PLYN k údajnému teroristickému útoku. …


V Ženevě hledali čtyři podezřelé z terorismu vyobrazené předvádějící znamení ISIS, obrázek od Le Matin/Twitter.

France 24 hlásila:

[quote align="center" color="#999999"]

Švýcarské úřady v sobotu prohlásily, že v rámci vyšetřovaní teroristické hrozby byli zatčeni dva lidé syrského původu kvůli podezření z převozu "výbušných a otravných plynů".

Ti dva podezřelí zatčení v pátek jsou obviněni z "výroby, skrývání a převozu výbušných a otravných plynů," uvedla v prohlášení kancelář federální prokuratury.

Rovněž jsou podezřelí z porušení švýcarského zákona zakazujícího "skupiny jako Al-Kaiída, Islamistický stát a podobné organizace," dodala.

Několik švýcarských médií v pátek referovalo, že v Ženevském regionu byli zatčeni dva lidé a že v jejich autě byly nalezeny stopy výbušnin, a tak toto západní velkoměsto zůstává kvůli zvýšené hrozbě džihádistů v pohotovosti.

Veřejný prokurátor Ženevy oznámil na neděli večer tiskovou konferenci.[/quote]

Pátý podezřelý z terorismu hledaný v Ženevě obrázek od Le Matin/Twitter.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

[quote align="center" color="#999999"]

Nové informace o demokracii ohrožujících experimentech elektrické stimulace mozku.

První tištěné periodikum na světě, které se nebojí zveřejnit výzkumy kryté státním tajemstvím, je právě v prodeji v Česku i na Slovensku.

2015 – LISTOPAD / MŮŽEME MÍT SUPERPOWER?

…[/quote]