Rusko nebude harašit zbraněmi, ať si ale turecké vedení nemyslí, že zaplatí za vraždu ruských vojáků nějakými rajčaty, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin ve svém každoročním poselství Federálnímu shromáždění. „Nedočkají se od nás nervózní, hysterické, nebezpečné pro nás samotné a pro celý svět reakce…Tohle se nestane. Základem našich akcí bude především odpovědnost vůči vlastní zemi a vlastnímu lidu," řekl prezident.


„Avšak myslí-li si někdo, že po tom, co spáchali podlý válečný zločin, vraždu našich lidí, vyváznou z toho rajčaty nebo jistými omezeními v stavební či jiných sférách, pak se hluboce mýlí. Nejednou ještě jim připomeneme to, co provedli. A ještě nejednou si budou litovat toho, co spáchali. Přitom víme, co je třeba dělat," prohlásil prezident.

„Turecký lid je ale dobrý, pracovitý a talentovaný. V Turecku máme mnoho dlouholetých a spolehlivých přátel. A musím zdůraznit: Je třeba, aby věděli, že neděláme rovnítko mezi nimi a částí dnešní vládnoucí elity, která je bezprostředně zodpovědná za smrt našich vojáků v Sýrii", řekl Putin.

V loňském roce trvalo Putinovo poselství určené členům parlamentu 1 hodinu 10 minut. Nejdelší byl Putinův projev v roce 2012, tehdy trval 82 minuty. Nejkratší bylo poselství v roce 2004 — hlavě státu tehdy stačilo 47 minut.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Nové informace o demokracii ohrožujících experimentech elektrické stimulace mozku.

První tištěné periodikum na světě, které se nebojí zveřejnit výzkumy kryté státním tajemstvím, je právě v prodeji v Česku i na Slovensku.

2015 – LISTOPAD / MŮŽEME MÍT SUPERPOWER?

…[/quote]