Tajemník ruské bezpečnostní rady Nikolaj Patrušev prohlásil, že na území republik SNS fungují laboratoře vyvíjející biologické zbraně vojenského typu, které podléhají úřadům USA. „Existují i další problémy, a sice vyvíjení biologických zbraní vojenského typu, kterými se zabývají, a vydávají se na to velmi značné finanční prostředky. Jsou to desítky miliard dolarů. Přitom se dvacetkrát zvýšil počet laboratoří, které spadají pod úřady USA a které řídí. K nim patří i řada laboratoří pod jejich vedením, které fungovaly a fungují na území republik SNS. Proto je to problém reálný", řekl Patrušev.

Poznamenal, že USA jsou připraveny likvidovat chemické zbraně do roku 2028, ačkoliv se plánovalo, že to udělají, stejně jako Rusko, do roku 2020.

Zdroj: cz.sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]