Těžko nalézt lepší komentář k problému uprchlíků, než to, co nedávno provedlo Německo. Kvůli nedostatku místa pro uprchlíky je poslalo do koncentračního tábora Buchenwald, kde před 70 lety stejný národ vraždil lidi z celé Evropy. Evropský parlament rovněž podpořil nedávný návrh Evropské komise na rozdělení 160 000 uprchlíků mezi členské státy. Snad je i toto odkazem na dobře známou německou tradici ‚managementu lidských zdrojů‘. Zda budou kvůli nedostatku místa uprchlíci v Německu transportováni i do dalších koncentračních táborů, zatím zůstává záhadou.


Existuje však šance, že ne všichni uprchlíci ‚budou posláni do těchto táborů. V Severním Porýní Vestfálsku dostali ‚inovativní‘ nápad konfiskovat soukromé domy a uprchlíky v nich usazovat. Podle ‚Deutsche Welle‘ úřady v Gelsenkirchenu už vyzvaly vlastníky prázdných domů, aby je dali k dispozici imigrantům.

Směřování euro-islámské integrace pod taktovkou Německa bylo jasně předvedeno, když šéf Evropského parlamentu Martin Schulz řekl: „Potřebujeme ducha Evropské komunity. A bude-li to nezbytné, tak se musí uvalit i silou.“ – „Patřím k těm lidem, kteří říkají, že XXI. století je věkem globalizace a globální problémy nelze řešit nacionalismem. V určitém okamžiku musíte o to začít bojovat a my musíme říci: je-li to nezbytné, i bojem proti ostatním, ale svoji si prosadíme.“

Je skutečnost, že Německo uvedlo do bojové pohotovosti čtyři tisíce vojáků a ministryně obrany Ursula von der Leyen nařídila mobilizaci dalších sil, projevem toho, že ‚duch Evropské komunity bude uvalen silou‘? I rakouský kancléř projevil svůj názor podobně: ‚Měli bychom uvažovat o sankcích, např. omezení strukturálních fondů, z nichž mají primárně prospěch země východní Evropy.‘ V tomto kontextu stojí za to říci, že tyto dvě země, Německo a Rakousko, si zasloužily ‚ocenění‘ i od IS. Deutsche Welle ohlásila, že militanti z Islamistického státu 9. září vystavili na Internet video v němčině, v němž hrozí německé kancléřce Angele Merkel. Rovněž slibují zlikvidovat v Německu a Rakousku všechny nevěřící.

 

Strategie

Svět je překvapen skutečností, že 75% uprchlíků jsou mladí zdraví muži, kteří uprostřed války zanechali své manželky a děti. Není to nepodobné tomu, že když jdou do Evropy, tak tam jdou kvůli válce, takže své děti a ženy s sebou neberou.

‚Paradoxem celé této situace je to, že lidé, kteří opravdu potřebují pomoci, váznou v táborech v jižním Turecku a v iráckém Kurdistánu. Ti se zoufale snaží dostat víza a papíry, které by jim umožnily emigrovat.‘ Toto jsou slova polského žurnalisty Witolda Gadowského v interview s wpolitce.

Je to plánovaná a dobře koordinovaná invaze do Evropy. IS chápe jak dobře vytěžit ‚ducha Evropské komunity‘ vyvolávaného Martinem Schulzem, když do Evropy posílá neozbrojené bojovníky, aby ji dobyli od nejapných hostitelů. Ty chudáky neozbrojené uprchlíky nemohou střílet, ale kdyby uprchlicí byli ozbrojeni, tak by mohli. IS se rozhodla pro první možnost. Militanti IS se v tureckých přístavních městech Izmir a Mersin přidávají k tomu proudu uprchlíků přes Středomoří a dostávají se odsud do Itálie. Pak jdou do dalších evropských měst včetně švédských a německých.

Witold Gadowski v interview řekl, že ‚IS zformovala své jednotky pohraniční stráže, aby pro ně chránily celé pobřeží. Ty jsou také dobře zorganizované, protože se zapojují do kontroly pašování drog, zbraní i lidí. To je pro IS jeden z hlavních příjmů. Takže IS odtok lidí ze svého území přísně reguluje. Nikdo se odsud nemůže dostat bez svolení pohraniční služby IS. A ti otvírají své hranice, jen aby IS mohlo vrhnout další vlnu lidí valících se na Evropu. Takže tento druh demografické invaze do Evropy kontroluje IS.

Migrační krize je plánovaná akce. Zaprvé to už v roce 2011 řekl Kaddáfí: ‚Když odstraníte v této zemi vládu, která zaručuje stabilitu, bude tato země uvržena do chaosu a Evropu zaplaví vlna uprchlíků.‘

Zadruhé vůdci ISIS invazi do Evropy otevřeně vyhlásili už před šesti měsíci a hrozili, že dojde-li k vojenské intervenci NATO do Libye, tak bude v Evropě do půl roku milion uprchlíků a mezi nimi budou jejich bojovníci. ‚Přepravíme na starý kontinent 500 tisíc ilegálních migrantů na člunech. Mezi ně schováme své teroristy. Teď vládneme v Libyi my. Když nás zkusíte vyhnat, přetvoříme Středozemní moře na moře chaosu. A vy s tím nemůžete nic udělat, protože našimi spojenci jsou vaše lidská práva.‘

Zatřetí migrační proces, který v současnosti vidíme v Evropě, není izolovaný jev. Je to koordinovaný globální program. Téměř ten samý proces v současnosti probíhá v US, kde plně otevřená jižní hranice umožňuje procházet vlnám imigrantů z destabilizovaných zemí Jižní Ameriky a okamžitě se jim dostává pomoci od vlády s bydlením zdarma, školami atd. Nemůžeme tudíž mluvit o náhodě, pozorujeme koordinovaný politický proces na všech úrovních zaměřený na změnu tváře Západního světa. Celý tento plán velice pečlivě popsal poradce OSN Jacques Attali, který napsal, že US budou muset nejdříve přijmout ohromné vlny imigrantů z Latinské Ameriky, aby mohly vytvořit základy nového ekonomického systému, jehož hlavní oblastí bude Pacifický region. V důsledku toho se z US stane španělsky mluvící země. „Kvůli tomuto osvěžení pracovní síly se Spojené státy budou muset stát španělsky mluvícím národem.“ Co se týče Evropy, ta bude destabilizovaná zrovna tak: „Civilní obyvatelstvo uvízne mezi dvěma liniemi palby. Jak už bylo řečeno, při tomto tempu to nebude tak, že zítřejší Afrika bude jednoho dne připomínat dnešní Západ, nýbrž tak, že Západ bude připomínat současnou Afriku.“

To, co Německo v tomto binci dělá, když přijímá uprchlíky nasávané od militantů IS, není sporným bodem. Kvůli nedostatku místa je zavře do koncentračních táborů jako Buchenwald a s nátlakem a hrozbami vůči ostatním státům EU je zkusí do těchto států rozstrkat.

 

Důsledky

Úřad na ochranu ústavy v Bavorsku informoval, že jednotliví islamisté jsou rekrutováni extrémně fundamentalistickou sektou islámu salafisty.

Vatikánec a Říman Filippo Di Giacomo poukazoval, že se pořád musíme dívat na muže v černém fotící se v pozadí s Bazilikou Svatého Petra. Tito muži se následně zachechtají a předvádí své pěsti a vítězná véčka. Každé ráno se po Náměstí Svatého Petra hemží hloučky bradatých mladíků, kteří odchytávají místní a turisty s otázkou: „Miluješ Alláha? Přijmeš Alláha?“ a mávajíc Koránem ve výšce, vás zvou, abyste se pomodlili s nimi. Za účelem této „konverze“ zorganizovali po celém městě spoustu upravených místností, z nichž většina je ve Vatikánském městě. Jsou to často jen maličké krcálky umístěné vzadu za krámky vedenými muslimy. Tento jev je už znám i v jiných evropských městech, např. v Hamburku, Vídni, Berlíně a Zurichu.

‚My zvítězíme, zabereme Řím a Svatopetrské náměstí, zařídíme masové popravy nevěřících,‘ řekl v interview polskému žurnalistovi Witoldu Gadowskému Abu Bakr Al Sham – což je jméno, které přijal Polák Adrian Al N bojující v řadách IS.

Organizace lidských práv a další humanitární organizace v Evropě budou mít brzy plné ruce práce, až začnou evropské popravy gayů a dalších ‚nevěřících‘. Jessica Stern, presidentka Mezinárodního komise pro lidská práva gayů a lesbiček, ve své řeči před Radou bezpečnosti informovala, že tzv. Islamistický stát má v úmyslu likvidovat všechny gaye v Sýrii a v Iráku. Jak ohlásil uprchlík z Iráku Adnan: „Islamistický stát hledá kontrolní telefonní kontakty a facebookové přátele lidí zatčených za to, že jsou gayové.“

Jeden ze svědků Nahas rovněž referoval, že během IS poprav homosexuálů v syrském městě Idlib přihlížející dav povzbuzoval tyto vraždy gayů výkřiky jako „svatba“. Když oběť po svržení ze střechy budovy okamžitě nezemřela, tak ho místní dobili kameny.

Důsledky přivedení těchto tzv. uprchlíků do Evropy dopadnou na nás všechny. Jestli se tento stav brzy nezastaví, přemění to Evropu na oblast destabilizovanou IS. Zrovna tak, jako když příznivci tzv. ‚demokracie‘ na Ukrajině pomohli instalovat vládu neonacistů, Banderovců a oligarchů. Z té země se teď stává Somálsko. A teď, když jako v případě Ukrajiny ‚pomůžeme tzv. uprchlíkům‘, tak pomůžeme instalovat IS do Evropy.

To, jak by mohly čtvrtě evropských měst vypadat v rukou islamistických fundamentalistů, jasně odráží tento film a slova francouzského zpravodajského informátora citovaná novinami The Telegraph, kdy tvrdí, že vysoce organizovaná síť islamistů propašovala Kalašnikovy a protitankové rakety do Paříže. Ty rakety by šlo použít i k sestřelování letadel, když piloti nejsou cvičeni k úhybným manévrům. V reakci na to má Francouzská armáda nouzový plán ‚zpětného převzetí‘ území k obnově správy v městských oblastech v případě, že populace imigrantů dostane zbraně a projeví se jako otevřeně nepřátelská k úřadům.