Mongolský kmen sdílí fascinující spojení s přírodou. V Dukha se obyvatelé severního Mongolska sdílí spojení s místními zvířaty a krajinou. Typ lidí, kteří si váží zvířat, symbiózy, která funguje mezi přírodou a člověkem, existuje! Když si prohlédnete fotky níže, zanechají ve vás krásný, bázlivý pocit. Pocit, že souznění zvířat s člověkem existuje, že je člověk schopný soucitu. Ovšem záleží na tom, jaký člověk.


Tento mongolský kmen, který je kočovný, putuje na sobech krajinou, žije s vlky a loví pomocí orlů.

V současné době je v tomto kmeni asi 200-300 osob. Bohužel se snížil i počet sobů, těch je v současnosti asi 600.  Sardar-Afkhami (má titul z Harvardu Ph.D) studoval tento kmen Dukha asi 10 let jejich cesty přes Tibet a Himaláje.

Zdroj: trueactivist.com  

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]