Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je právě v prodeji.

    Záříjové číslo Vědomí právě v prodeji!

    Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září. http://vedomi.cz/cisla/2015-zari-rothschildove-vite-jakou-hru-tady-hraji/

    Posted by AC24 – Vědomí on 13. září 2015

  • KOMENTÁŘ MĚSÍCE
    Třídní boj
  • ZTRACENO V PŘEKLADU
    Měsíční přehled událostí
  • PODSTATA MUŽSKÉ SÍLY
    Muži to v současné feministické době nemají vůbec jednoduché a mnohým z nich se špatně hledá podstata jejich mužské síly, neboť my, silné a soběstačné ženy, jsme přebraly mnohé z jejich úloh a umíme si s valnou většinou věcí poradit samy, namísto toho, abychom vstoupily více do sebe, rozvíjely svou ženskost a učily se být klidným moudrým proudem.
  • ORÁKULUM
    Tipy Orákula pro úspěšný život
  • REALITA MIMO REALITU – LUCIDNÍ SNĚNÍ
    Máte rádi sny? Kocháte se jejich obsahem a později litujete, že nebyly skutečností? Tuto situaci zná zřejmě každý. Stejně tak opačný stav. Moment, kdy v potu tváře děkujete vyšším mocnostem, že právě proběhnutý sen byl jen noční můrou, která zapadne v klokotu nového dne. Víte však, že snění můžete sami ovlivňovat a také patřičně využít pro svůj reálný, bdělý život?
  • METODY MEDIÁLNÍ MANIPULACE
    Nahlédněte společně s Vědomím do tajů metod manipulace, díky které mají média moc vyloučit názory menšin, působit i na ty, kteří se považují za přirozeně odolné, nebo dělat z příjemců zahanbené hlupáky, kteří pak snáze uvěří jejich pravdě.
  • DUEL MĚSÍCE
    Existuje Bůh?
  • BEST OF ČESKO
    Dělení  miliardářů podle Švejnara
  • ALGORITMUS VŠEHO
    S autorem šestisetstránkového učení jsme si povídali především o tom, že jsme všichni trvalou součástí celé řady dalších energetických systémů, které nás ovlivňují. Pokud však známe určitá pravidla fungování vesmíru, jsme schopni usnadnit si život. Vítejte u prvního dílu Pansofi e v praxi.
  • PUMPOVÁNÍ ZEMĚ
    Díky novým technologiím tankujeme levněji. Otázka Vědomí zní: za jakou cenu? Opravdu se kvůli tomu vyplatí podzemní výbuchy?
  • ROTHSCHILDOVI & SPOL.
    Mocné rodiny a rodinné klany působily v dějinách i v novodobé historii, a působí dodnes, protože koncentrace ekonomické a fi nanční moci jim umožňovala a umožňuje ovlivňovat politické procesy společně se společenským děním přes hranice států napříč kontinenty.
  • ČEŠI A RYCHLÉ OBČERSTVENÍ
    Nejen o fastfoodech, amerických řetězcích rychlého občerstvení, ale i o jejich vděčných českých zákaznících si můžete přečíst právě teď. Ale berte to s rezervou, nic se přece nejí tak horké, jak se uvaří.
  • ŠAMPONY Z CHEMICKÉHO ODPADU
    Věděli jste, že si na své vlasy lijete v zahraničí zakázané chemikálie? Nahraďte s námi krásně balené toxiny něčím, co vlasům skutečně prospívá.
  • INTELIGENTNÍ ZELEŇ
    Stejně jako ještě nerozumíme řeči zvířat, nerozumíme také komunikaci rostlin. Znemožňuje nám to odlišný jazykový kód pro vyjádření informace předávané adresátovi – a my jsme tím příjemcem.
  • PROSTOR TVŮRCE HRY
    O islámu, běžencích a slušných lidech
  • TO JE ŽRÁDLO
    Tipy redakce

Předplaťte si Vědomí za zvýhodněnou cenu: Česká republika: ZDE ,  Slovenská republika: ZDE  {jcomments off}