[quote align="center" color="#999999"] Potřebujeme ho pověsit na soudním náměstí hned, jak ho dopadneme. – Bývalý místopředseda senátní Výběrové komise pro zpravodajství, Saxby Chambliss o Edwardu Snowdenovi.[/quote] Vypadá to, že během několika posledních dnů se nám poněkud vybarvila partička bývalých mocných hráčů americké vlády předváděčkou svých fašistických tendencí.


Dnes jsem už upozorňoval na ty jasně během interview s MSNBC pronášené návrhy generála Westley Clarka, že Američané, kteří jsou „neloajální“, by měli být nuceně separováni od „normální“ obecné populace pomocí internačních táborů, jaké byly v USA za WWII.

Poslední předváděčka přišla ve videu bývalého republikánského senátora a místopředsedy Vybrané senátní zpravodajské komise, jak říká, že Edward Snowden by měl být pověšen na soudním náměstí. Co se vlastně stalo se spravedlivými soudy?

Od Hill:

[quote align="center" color="#999999"]

USA by měly veřejně pověsit vynašeče Edwarda Snowdena, jakmile padne vládě do rukou, pokud se tak stane, tvrdí bývalý vrcholný Republikán v senátní Zpravodajské komisi.

„Potřebujeme ho pověsit na soudním náměstí, jakmile ho dostaneme do rukou,“ řekl tento měsíc během vystoupení na University of Georgia vysloužilá senátor Saxby Chambliss (R-Ga), který býval do loňského odstoupení z Kongresu místopředsedou mocného zpravodajského panelu.

„Doufám, že s ním nikdo z vás nemá žádný soucit,“ řekl studentům Terryho ekonomické fakulty. [/quote]

Tak jsem vám to řekl, neboť já jsem Saxby!

Je to, jako by se ti hoši účastnili veřejného konkurzu na vrcholné pozice uvnitř finančně vojenskoprůmyslového komplexu.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  zerohedge.com