Skupina Bilderberg vydala svůj úplný seznam účastníků a agendu pro toto piklení elitářů v roce 2015 jen dny před plánovaným začátkem v Rakousku, ale jako vždy jsou témata diskusí tak vágní, že témě postrádají smysl. A my dávno už víme, že mnohé z těch nejcitlivějších témat se nikdy na tomto seznamu neobjeví. Tak jaká je reálná agenda? Začněme tím, že je neobvyklé, aby se Bilderberg odehrál po konferenci G7. Normální je opačné pořadí. To naznačuje, že rolí Bilderbergu je nejen stanovit konsensus, nýbrž mít i poslední slovo v mnoha z těch problémů, kolem nichž se letos vše točí.


Ta intenzivní bezpečnost obklopující InterAlpen Hotel s tím, že naše reportéry Roba Dew a Joshe Owense už mnohokrát obtěžovala policie, ilustruje, jak je Bilderberg paranoidní při udržování podrobností své agendy pod pokličkou. Každý, kdo poruší obrovitou „bezpečnostní zónu“ Bilderbergu, která se táhne čtyři míle kolem perimetru hotelu, je stižen pokutou 500 euro. Pokud tu pokutu odmítne nebo ji nebude schopen zaplatit, tak jsou to dva týdny vězení.

Umělá inteligence bude jedním ze základních diskusních témat Bilderbergu 2015. Tím nejzajímavějším nováčkem mezi účastníky Bilderbergu je bezpochyby Regina Dugan – bývalá ředitelka DARPA a teď řediteluje u Googlu a je pionýrem polykatelných identifikačních mikročipů. Dugan spolu s předsedou Googlu Ericem Schmidtem a Demisem Hassabisem, technickým vicepresidentem pro Google DeepMind, tu budou pletichařit spolu s globálními mocenskými handlíři ohledně možnosti, jak namazat skluzy k tomu, aby veřejnost zbaštila za své technologie Velkého bratra a další vyhlížející jako vytržené z napínavého anti-utopického sci-fi.

Je to všechno o všeprostupujícím cíli Bilderbergů o změně značky pro autoritářství.

Globální elita v důsledku nekonečného tisku peněz a rostoucí nerovnosti bohatství vytvořila podhoubí pro rozsáhlé bouře a občanské nepokoje. Už jsme si to trochu ochutnali ve Fergusonu a v Baltimore. Teď si boháči kupují ochranné komory a tajné skrýše v odlehlých lokalitách, jelikož se chystají, jak se zdekují v závěrečné fázi ekonomického kolapsu. Bloomberg počátkem tohoto týdne referoval, že miliardářského vlastníka Cartier Johanna Ruperta znepokojuje umělá inteligence a roboti nahrazující lidské pracovníky, což způsobuje třídní boj a sociální rozvrat.

Nenechte se mýlit, Bilderberg třídní boj chce. Chtějí bouře, protože to elitě umožní kořistit z chaosu a stavět se do pózy zachránců a zavést jako řešení státismus a ekonomickou totalitu.

Pokud chcete získat skutečný vhled do toho, co motivuje Bilderbergy, nemusíte chodit dále než k chlapovi, co to diriguje – k Henry Kissingerovi. Všichni ostatní účastníci Bilderbergu – i tam trůnící David Rockefeller – k tomuto bývalému národně bezpečnostními poradci projevují úctu.

Kissinger byl vždy agresivním advokátem reálpolitiky, amorální a machivellistické formy diplomacie a tvorby politik, který přezírá morálku a etické ohledy.

Kissinger byl zapleten do četných válečných zločinů, zločinů proti lidskosti, únosů, mučení a vraždění na místech jako Chile, Kambodža a Východní Timor.

Nejvíce znepokojivý je ale fakt, že 92 letý Kissinger pořád i dnes radí Obamově administrativě. Roky už lobbuje za změnu režimu v Sýrii, čehož by mohlo být v určité fázi dosaženo působením ISIS – vzniklé částečně v důsledku US vyzbrojování jiných džihádistických skupin v regionu – a ta teď už zabrala přes polovinu země, což se syrským rebelům nikdy nepodařilo.

Pod záminkou zastavení financování terorismu skupiny ISIS – která poté, co US s ostatními začaly na tuto teroristickou organizaci útočit, jenom sílí – bude Bilderberg diskutovat o uvalení tvrdších regulací na banky k vymýcení jakéhokoliv finančního soukromí, které nám ještě zbylo, stejně jako o koordinovaných raziích EU na prodej drahých kovů.

To má spojitost s širší válkou proti hotovosti. Četné vlivné hlasy nedávno volaly po úplném odstranění fyzických peněz, čímž by centrálním bankám a vládám daly moc pod záminkou zabránění ekonomickému kolapsu přímo kontrolovat vaše finance. V nejautoritářštějším extrému to znamená dostat vládní povolení, když budete vybírat nebo utrácet i dost mírnou částku peněz. Francie už od září zavedla zákony, které francouzským občanům omezí platby hotovosti nad 1 000 €.

Na Bilderbergu bude zastoupena HSBC ne méně než třemi mocnými jedinci. Tato banka byla právě nucena zaplati dalších 43 milionů $ pokuty za ilegální praní peněz pro obchodníky se zbraněmi a boháče, kterým pomáhala vyhýbat se daním, to jim ale nebrání v účasti na spiknutí za kontrolu financí vašich.

Jak zabránit Řecku, aby nepohřbilo euro, a jak nastražit past k znemožnění, aby při britském referendu o EU došlo k odhlasování výstupu, to bude také jedním z hlavních bodů agendy Bilderbergu, kterou se bude zabývat. EU a jednotná měna euro jsou pro Bilderberg mazlíčci mezi projekty. Pokud tyto pilíře světové vlády začnou pukat, tak podvrátí i zbytek architektury globální vlády včetně TPP, které ač není na seznamu, tak o něm členové Bilderbergu diskutovat budou.

TPP by se rovněž mohlo zneužít k propašování drakonických klimatických regulací, aby unikly pozornosti. Bilderberg intrikuje k nalezení způsobů, jak obejít Kongres a přímo zavést post-industriální revoluci, kterou protlačují už desítky let. Budou-li tato opatření plně vynucena, tak doženou Spojené státy k bankrotu, bude to stát miliony pracovních míst a zemi to dožene do de-industrializace s dluhovým otroctvím.

Bilderberg bude geopoliticky tlačit na vzdorovité evropské země jako Rakousko, aby více izolovaly Rusko, a vybízet je, aby vyzbrojovaly Kyjevem podporované milice. Žádné překvapení, zažijeme-li do konce roku v důsledku této agendy značnou konfrontaci mezi NATO a Ruskem.

Poté, co Čína odsoudila autoritářství G7, tak jí byla také úplně zmrazena jakákoliv účast na Bilderbergu. Hegemonická důležitost útoků na vliv Pekingu v Jihočínském moři opětovně hrozící potenciálně zkázonosnou konfrontací se bude hodně zdůrazňovat.

Dalším tématem na seznamu jsou US presidentské volby. Nezapomínejme, že Bilderberg v roce 2008 téměř s určitostí fungoval jako dosazovatel na trůny, kdy se silně ozývaly fámy, že jak Barack Obama, tak Hillary Clinton navštívili konferenci v Chatilly ve Virginii.

Účast Jima Messiny z Messina Group, tj. z organizace, která v roce 2012 vedla Obamovu kampaň za znovuzvolení, dokládá, že pro rok 2016 Bilderberg vybral Hillary. Messina teď radí Hillary Clinton. Jeho účast na Bilderbergu se bude soustřeďovat na zajištění toho, aby nikdo z potenciálních vyzyvatelů Hillary nedostal velké balíky prachů od nesčetných nadnárodních bank a korporací, které jsou na tomto tajnůstkářském piklení také zastoupeny.

Shrneme-li tedy témata a agendy Bilderbergu na příštích 12 měsíců.

  • Další izolace Ruska kvůli Ukrajině – vyzbrojování ukrajinských militantů a potenciální rozdmýchání větší konfrontace s NATO.
  • Zaškrcení finanční podpory pro potenciální presidentské soupeře Clintonové v roce 2016.
  • Stavění se elit do pozice finančních zachránců, až propukne více bouří a občanských nepokojů.
  • Postup směrem ke zrušení hotovosti a uvalení ekonomického totalitarismu.
  • Diskreditace kampaně za „vystoupení“ Velké Británie z EU při referendu.
  •  Nová značka pro autoritářství v očekávání nadcházejícího ekonomického kolapsu.
  • Finalizace TPP jako dalšího pilíře globální vlády.
  • Rozbořit Číně a BRICS schopnost zpochybňovat unipolární systém.
  • Udat umělou inteligenci a dohled Velkého bratra jako „trendy“ a to, „co teď letí,“ zpitomělé obecné veřejnosti, aby přijala technologie, které zdevastují její živobytí a osobní soukromí.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podívejte se na nové webové stránky nezávislého časopisu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: prisonplanet.com