Je čím dál tím častější, že lidé podlehnou nemoci, proti které jsou očkováni. Minulý týden byl takový případ zaznamenán i u 5leté holčičky, která pár týdnů po očkování proti chřipce právě na chřipku zemřela. Otázkou zůstává, co způsobilo její tragickou smrt, ale pravdou je, že očkovací látky obsahují stopy samotných infekcí. I když existuje stále celá řada lékařů, kteří papouškují mainstreamovou pro-očkovací propagandu, počet doktorů, jež se staví proti, roste.

Například Dr. Jack Wolfson z Arizony uvádí, že správná dieta nám pomůže od mnoha nemocí účinněji než očkování.

„Nemusíme do sebe a do našich dětí cpát chemikálie, abychom posílili náš imunitní systém. Sám jsem velkým fanouškem paleo diety. Naši předci ji jedli před miliony let a je snad tím nejlepším způsobem ochrany,” říká Wolfson.

Dále upozorňuje na škodlivé látky, o kterých už ale doktoři nemluví: „Buďte rozzlobeni na své lékaře, že vám o takových látkách neříkají. Měli by vám sdělit, že vakcíny obsahují hliník, rtuť, formaldehyd, polysorbate 80, antibiotika a další chemikálie. Nejspíš jim přijde, že to pro vaše děti není velká zátěž.“

Nakonec prohlašuje: „Nejvíce ale buďte rozzlobeni sami na sebe, že jste ještě neotevřeli oči a necháváte si vymývat mozek propagandou. Přiznejte se, že se NIKDY na nic doktorů neptáte, nezajímají vás látky obsažené ve vakcínách a ani choroba, proti které je vaše dítě očkováno. Je nutné si připustit, že mnoho rodičů nezajímá, co jejich děti jí, jaké chemikálie do sebe dostávají a ani to, že poté, co přijdou ze školy domů, zapnou hned TV nebo si hrají na počítači.“

Wolfson se nebojí o problematice vakcinace promluvit nahlas a navrhnout i jiná řešení. Odmítá ale i fakt, že by bylo očkování špatné už od samého začátku. První dávky měly skutečně pomoci, až nyní se do nich přidávají nebezpečné toxiny.