Needitovaná fotka amerického presidenta pronášejícího ve středu projev se začala nakažlivě šířit a rozpoutala iluminátské fámy. Lidé tomuto presidentovi přisuzují vazby na tajné organizace prosazující nový světový řád už od jeho první inaugurace v roce 2008. Obama ve středu promluvil k národu z Křížové haly Bílého domu o svých plánech na vojenskou akci proti Islamistickému státu, militantní skupině rovněž známé jako ISIS. Na fotce zachycené během jeho projevu je kvůli výzdobě opony za ním nad Obamovou hlavou vidět ověnčení „rohy“.


Lidé si na sociálních médiích rychle na základě této fotky vytvořili vazby mezi Obamou a Ilumináty. Kromě této fotky Obamy s „ďábelskými rohy“ konspirační teoretici také uváděli, že Obama má ve jméně tři slabiky, trojúhelník má tři strany a 11.9. má tři členy, Barack Obama je z 11 písmen aj. Ve čtvrtek pak bylo 13. výročí teroristických útoků z 11. září. (Třeba v oblasti, pro kterou ohlašoval válku, už 11.9 bylo.)

Čísla 3,9 a 11 mají pro Ilumináty velice zvláštní významy, tvrdí Milton William Cooper, autor „Tajné společnosti / Nový světový řád.“ „Čísla 3, 7, 9, 11, 13, 33, 39. I jakýkoliv násobek těchto čísel mají pro Ilumináty zvláštní význam. Všimněte si, že Skupina Bildenberg má jádro o 39 členech, kteří se rozpadají do tří skupin po 13 členech v každé,“ píše Cooper.

Skupina Bilderberg měla své první shromáždění v roce 1954 a k členům údajně patřili někteří z nejvlivnějších lidí světa, kteří kontrolují jeho zdroje. „Všimněte si, že to jádro 39 se zodpovídá 13, z nichž sestává Politický výbor. Zvláště si všimněte, že těch 13 členů Politické komise se zodpovídá Kulatému stolu Devíti. Víte, že původní počet států ve Spojených státech amerických byl 13. Ústava má 7 článků a podepsalo ji 39 členů Ústavního konventu,“ píše Cooper.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: ibtimes.com