Je čím dál zjevnější, že to oteplování čili „rychle se ohřívající planeta“ pochází z nějakého cizího světa, z takového, kde je klima zcela odlišné, od toho našeho, co tu máme na Zemi. Nedávno jsme už viděli titulky, které nám sdělují, že ZASTAVENÍ GLOBÁLNÍHO OTEPLOVÁNÍ trvá další měsíc, takže teď je to už 17 let a 9 měsíců, přečtěte si to zde a zde. Těch 17 let a 9 měsíců nás zavádí zpět na konec roku 1996, tj. před přijetím Kjótského protokolu. To znamená, že už od doby, kdy to aktivisté a byrokraté vyhlásili za problém, se kterým se musí bojovat, tu žádné oteplování nebylo.


Zůstává tedy otázka: O kolik ještě déle bude třeba, aby období nulového oteplování pokračovalo než vědci, aktivisté a byrokraté budou zase při smyslech a probudí se do reality našeho neoteplujícího se světa?


Námět k zamyšlení pro vitamínovou generaciLord Moncktotn dokonce na WUWT píše:

[quote align="center" color="#999999"]

„Podle satelitních dat RSS dokonce nedochází k žádnému statisticky významnému globálnímu oteplování déle než 26 let. Žádný z modelů nepředpověděl, že k žádnému globálnímu oteplování nebude docházet čtvrt století.“ [/quote]

To znamená, že už žádné děti ani mladí dospělí už nevědí, co to je skutečné oteplování. Brzy bude globální oteplování jen něčím, o čem si budou povídat staří lidé během polykání Geritolu v domově důchodců. Do té doby si mladší generace začnou myslet, že ti starci věřící v oteplování jsou všichni postiženi senilitou a ztratili už orientaci.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: notrickszone.com