Ač by snad mohla vyvolávat zmatek ta včerejší ohromná lačnost po nákupu obligací, která je „lepší, než se dalo čekat,“ a to že při ztrátě pouhých 209 jobů ve věkové skupině 25-54 se propadávají akcie, tak odpověď je ve skutečnosti velice jednoduchá: na Ukrajině je válka. Válka, která právě nabrala obrat k horšímu poté, co bylo podle Reuters zabito nejméně 42 lidí v pouličních bitvách mezi přívrženci a odpůrci Ruska na jižní Ukrajině, která skončila upálením tuctů pro-ruských protestujících v hořící budově.


Bouře v černomořském přístavu Oděsa skončily smrtí v plamenech v obležené budově odborů, což byl zatím nejhorší incident na Ukrajině od únorového povstání, které skončilo uprchnutím pro-ruského presidenta ze země.

Klip níže není pro slabé povahy a ukazuje proti-vládní protestující, jak skáčou z hořícího Domu odborů v Oděse: vypadá to, že když Janukovič v únoru „zabíjel“ protestující, tak se Západ mohl přetrhnout, aby okamžitě začal skučet po svržení předchozího presidenta. Ale teď, když ta úřadující vláda po CIA financovaném puči dělá to samé svým vlastním protestujícím, tak je to ticho ve vysílání ohlušující.