Máte rádi žvýkačky? Jaký druh – ty, které obsahují geneticky modifikovaný kukuřičný sirup s pesticidy, nebo ty bez cukru, které vám zničí nervy? Cucáte bonbony osvěžující dech? Které – s jedovatým kukuřičným sirupem, nebo nervově paralytické, bez cukru? Jaký máte vztah k potravinovým doplňkům, jež jsou toxické a způsobují nervové poruchy? Myslíte si, že výrobci potravin mohou dávat do produktů, které konzumujeme, cokoli je napadne? Amerika je zemí svobody, zemí… lstí a podfuků s cílem udržovat lidi nemocné.


Kdykoli zavítáte do obchodu s potravinami, lékárny nebo prodejny se smíšeným zbožím, narazíte na ně – balíčky žvýkaček a bonbonů osvěžujících dech tam na vás čekají, lákají vás, abyste po nich sáhli, zapomněli na své zdraví a koupili si toxické, farmaceutické látky, které vám poskytnou nervozitu, úzkost, depresi, stres, záchvaty paniky, nedostatek dechu, astma a různé alergie. Ptáte se, proč jsou alergie a záchvaty paniky v Americe tak běžné?

Stačí, když se zaměříte na aspartam a pesticidy. Jsou obsaženy ve většině potravin, žvýkaček, bonbonů a dokonce i volně prodávaných léků! Je tomu tak, potravinové doplňky a potravinová léčiva v této zemi dominují a Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a Centra pro kontrolu nemocí a prevenci (CDC) to podporují. Ptáte se, jak je to možné? Politici a farmaceutičtí giganti prostě pracují ruku v ruce a prosazují zákony umožňující velkým výrobcům potravin, aby používali více chemikálií, pesticidů, herbicidů, nebezpečných a netestovaných potravinových doplňků a chemických sladidel. Tyto látky pak pohání byznys s rakovinou, největší a nejhrůznější zdravotnický podvod v dějinách – RAKOVINU a falešnou léčbu RAKOVINY.

 

Bezhlavé nakupování

Kolik lidí, kteří stojí před vámi u pokladny kteréhokoli supermarketu a sáhne do regálu s bonbony, pastilkami osvěžujícími dech bez obsahu cukru a žvýkačkami v barevných obalech, „doporučenými lékaři, kteří je žvýkají“? Čtyři z pěti zubařů vám doporučí, abyste žvýkali syntetické, toxické a karcinogenní žvýkačky. Ano, přesně tak instituce typu Americké lékařské asociace (AMA), Americké asociace dentistů (ADA) a FDA napomáhají růstu zisků.

 

Kukuřičný sirup s pesticidy

Který jed tedy konzumujete? Která korporace je uvedena na etiketě vašeho oblíbeného produktu? Kdo vydělává na vašich chorobách? Která firma těží z vašeho zdravotního pojištění? Jsou to bonbony osvěžující dech, žvýkačky nebo čokoláda s obsahem pesticidů? Zřejmě chcete být nervózní a plné úzkosti. Proto kupujete levné produkty? Kupujete sladidlo s obsahem pesticidů, protože je šikovně umístěno u pokladny, nebo vůbec nevíte, o čem se tady bavíme?

Když George W. Bush podpořil pěstování geneticky modifikované kukuřice ve Spojených státech, nedělal to proto, aby nakrmil svět nebo aby byl dobrákem. Činil tak, protože Donald Rumsfeld řídil z Washingtonu farmaceutické giganty a protože se dá HODNĚ vydělat na nemocné, nervózní, vystresované zemi plné zombie žvýkajících toxické žvýkačky. Udělal to, protože v byznysu s rakovinou se točí spousta peněz a protože toxický kukuřičný sirup je levnější pro výrobce dotyčných produktů a dražší pro lidí podstupující chemoterapii, ozařování a operace, v rámci kterých jsou zbavováni selhávajících orgánů.

 

Nervově paralytická chemická sladidla

Jak se dnes cítíte? To je naše poslední otázka, neboť to je to nejdůležitější pro váš život – jestli se cítíte dobře a jestli děláte správné věci, abyste pomáhali i lidem kolem vás. Jestliže žvýkáte žvýkačky, cucáte bonbony osvěžující dech nebo pravidelně jíte lacinou, neorganickou čokoládu, zahráváte si s centrálním nervovým systémem, základem vašeho mozku a kontrolním centrem srdeční aktivity. Hrajete si také se signály které jsou vysílány skrze tělo a které udržují zdraví v rovnováze. Pokud se cítíte nevyrovnaně, měli byste omezi nebo zcela eliminovat konzumaci potravin, které narušují váš nervový systém.

Překlad: Tomáš Piňos

Zdroj: naturalnews.com