Uprostřed volání po větším rozprostření bohatství (mezi elitami v Davosu) a po ukončení násilí na Ukrajině, vypustil dnes papež své holubice „míru“, aby vyslal poselství naděje světu. Avšak zlovolné spáry kapitalismu (ve formě černého havrana) a nevraživé zosobnění sociálních nepokojů (ve formě racka) se rozhodly vyslat svá vlastní poselství. Jak ukazují smutné obrázky níže, ta mírumilovná holubice měla po tom zlovolném útoku okřídlených mstitelů své peří dost pocuchané… Jak poznamenal jeden vtipálek, fámy o konci této noci nejsou dosud potvrzeny (ač jestli Nomura ztratí kontrolu na levitací USDPJP a ten prorazí 102, všechny naděje jsou pryč).


[quote align="center" color="#999999"]

Papež mluví o míru a prosperitě…

A jeho pomocníci vypouští dvě bílé holubice “míru”…

Když tu došlo k nemyslitelnému…

Jaký je opak k pořekadlu žrát vrány? (Žrát vrány v angličtině, je vyžrat si to po přiznání nekalostí.)

A racek!?

[/quote]

Od AP:

[quote align="center" color="#999999"]

Dvě bílé holubice, které vypouštěly děti stojící po boku papeže Františka jako mírové gesto, byly napadeny jinými ptáky.

Jak to spatřily ty desetitisíce lidí přihlížejících v neděli na Svatopetrském náměstí, racek a velký černý havran se vrhli dolů na tyto holubice, hned jak byly vypuštěny z otevřeného okna Apoštolského paláce.

Jedna z holubic přišla o několik per, než se jí povedlo vyrvat se rackovi. Ale havran neustále kloval tu druhou holubici.

Není jasné, co se s těmi holubicemi stalo poté, co odletěly.[/quote]

 Je snad poselství z výše uvedeného v tom, že bohatství bude lépe v rukou toho 1%? To si rozhodněte sami…

Tyler Durden

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: zerohedge.com