Politická perzekuce bývalého guvernéra Virginie Roberta F. McDonnella a konzervativního filmaře Dinesh D’Souzy za relativně drobné přestupky jsou součástí zrychlující se čistky, kterou vede Obamova administrativa před rozběhem presidentské kampaně Hillary Clinton v roce 2016. McDonnella obvinili minulý týden z ilegálního přijetí darů, příspěvků a luxusních dovolených od byznysmena Jonnie R. Williams Sr. celkem 165 000 dolarů odměnou za půjčku „prestižní guvernérské kanceláře Williamsově společnosti v potížích Star Scientific.“ Než se objevila tato podezření, nahlíželo se na McDonnella jako na autentického vyzyvatele pro republikánskou nominaci a potenciálního rivala Hillary Clinton.


To v pátek následovaly zprávy, že v New Yorku byl zatčen Dinesh D’Souza, režisér dokumentárního hitu 2016: Obamova Amerika, za údajné porušení kampaňových zákonů tím, že daroval více než je zákonný limit na kampaň Wendymu Longovi, který se v roce 2012 ucházel o místo v americkém Senátu uvolněné Hillary Clinton. Longova soupeřka a vítězka tohoto klání, Kirsten Gillibrand, je vehementní zastánkyní Clintonky a nedávno vyhlásila, že bude „s Hillary Clinton v roce 2016 na pódiu.“

D’Souza sám, jehož příspěvek Longovi byl dohromady jen 20 000 dolarů, byl uprostřed vytváření dalšího proti-Obamovského dokumentu nadepsaného Amerika, který měl vyjít koncem letošního roku.

Matt Drudge na zatčení D’Souzy reagovat tweetem, že generální prokurátor Eric Holder „vypouští psy“ na Obamovy nejprominentnější kritiky.

„Ve světle nedávných událostí a toho, jak se zneužívá finančního úřadu k dušení disentu, by tohle zatčení mělo nahnat husí kůži všem svobodomilným Američanům,“ řekl Gerld Molen, ko-producent D’Souzy. „Až začnou mít američtí občané podezření, že lidé jsou zatýkáni kvůli údajným drobným přestupkům, kvůli svému hlasitému disentu vůči svým zvoleným zástupcům čili vládcům, tak to vyvolá ztrátu vážnosti a opovržení zákonem spolu s podezřením k těmto činitelům… Pokud jsou tyhle nešťastné akce proti Dineshovi míněny k zastrašení, aby nevypouštěl svůj nadcházející film, Amerika, tak tahle snaha nevyjde.“

Radiová hostitelka Laura Ingraham varovala, že administrativa „kriminalizuje politický disent ve Spojených státech amerických. Vítejte v Odvážném novém světě odvetné justice.“ I Rush Limbaugh na to reagoval varováním, že Obamův Bílý dům „zkouší kriminalizovat tolika Republikánů a konzervativců, kolik jen může.“

Katie Pavlich z Fox News rovněž kladla otázky kolem pochybné shody mezi anti-Obamovským filmovým tvůrcem a útokem ministerstva Erica Holdera.

Tato politická čistka pokračovala minulý týden, když konzervativní aktivistická skupina Project Veritas oznámila, že se stala cílem útoků guvernéra New Yorku Andrew Cuomo, který nedávno prohlásil, že pro konzervativce „ve státě New York není místo.“

„Dostali jsme minulý týden předvolání od pracovního úřadu a ti nás žádají, abychom jim předložili každou jednotlivou finanční transakci za poslední tři roky,“ řekl O’Keefe v Show Steva Malzberga.

„Rád budu spolupracovat, v tomhle se ale rozbíhá nějaká legrační záležitost, zvláště když ve státě New York je tolika korupce a oni jdou po mé organizaci a nutí mě vydat každou transakci,“ dodal O’Keefe, když lamentoval, že bude muset následovat Seana Hannityho a úplně New York opustit.

Všechny tři případy útoků na konzervativce za pouhý minulý týden samotný přichází po loňském skandálu, kdy finančák útočil na konzervativní skupiny Tea Party kvůli přezkoumání politických témat. Finančák byl také později obviněn z útoků na konzervativce v Hollywoodu, když se dožadoval, že chce vědět všechna jména členů organizace Přátel Abeho.

Jak vysvětluje Alex Jones na videu výše, tak názorem, který podporuje většina respondentů na článek v Hollywood Reporter o zatčení D’Souzy, když jej srovnávají se zločiny a korupcí Erica Holdera, který je provařený přinejmenším v 16 různých skandálech, počínaje Rychle a zběsile, přes Solyndru, ke špehování konzervativního reportéra Jamese Rosena, tak D’Souzovy a McDonnellovy domnělé přestupky blednou vedle toho jako podružné.

Rovněž si vzpomeňte na to, že samotná Obamova kampaň porušovala zákony o kampaňovém financování, čímž zastiňují ty údajné přestupky, kterých se měli dopustil D’Souza a McDonnell.

Obamova kampaňová komise byla postižena jednou z největších pokut udělených FEC, když se zjistilo, že ilegálně zakryla a neúplně deklarovala tisíce politických darů na Obamovu presidentskou kampaň 2008 za celkem skoro 2 miliardy dolarů.

Navíc podle zprávy Institutu pro vládní odpovědnost byla Obamova kampaň v roce 2012 zaplavena ilegálními dary cizinců, falešnými příspěvky, které si vyšetřovala kampaň sama bez vměšování FEC.

Ač tyhle ohromné skandály s financování kampaní jsou převážně médií opomíjeny, tak na relativně nepatrné sumy v případech D’Souzy a McDonnella skočili jako na transparentní perzekuci Obamových politických odpůrců.

Tohle je jasně součástí rozbíhající se čistky konstruované k zastrašení disentu a k odstrašení konzervativců od toho, aby byli hlasití a politicky agresivní před rokem 2015. Tohle je o vyčištění cesty pro vítězství Hillary Clinton pomocí špinavých triků a zastrašovací taktiky.

Demokraté jsou špinavostmi, když přijde na skandály při politických kampaních, notoricky známí, ale také neváhají s jejich vykonstruováním a se zneužíváním relativně podružných skandálků, pokud jich lze využít k potopení politických protivníků Hillary.

Pokud konzervativci a ti v celém politickém spektru nerozjedou pobouřený pokřik nad tímto vývojem, tak se čistka bude jen zrychlovat, a budou se zaměřovat na širší škálu disidentských hlasů, a jak Obamu, tak potenciálně i Hillary Clinton vybaví výkonnou mocí diktátorů.

Tahle velká eskalace odporných persekucí může být úplně zastavena jen odvoláním Baracka Obamy, což je postup, který měl už dávno být v pohybu, vzhledem ke spoustě jiných jasných porušení ústavy, nad kterými Obama dohlížel.

Těsně před tím, než se v pátek objevila zpráva o obviněních Dineshe a D’Souzy, vyjádřil Alex Jones své obavy z toho, jak Obamova administrativa zrychluje politické perzekuce během inteview s Bobem Barrem. Celé interview si prohlédněte níže.