Zacházení s Philem Robertsem z Duck Dynasty establishment zneužívá jako součást širšího zastrašujícího účinku proti Prvnímu ústavnímu dodatku. Posedlíci kontrolou ve snaze rozdrtit svobodu slova zneužívají kontroverzí jako prostředků k namazání skluzů pro zavedení cenzury na všechny kontroverzní komentáře. Ať už souhlasíte s tím, co Robertson řekl, nebo ne, jde o to, že mnohé z toho se teď zneužívá k tvrzení, že tzv. „nenávistná řeč“ by se neměla ve veřejné aréně objevovat.


Dnes nabývá nenávistná řeč formy kritiky homosexuálního životního stylu, zítra by mohla být jako „nenávistná řeč“ být určena veškerá kritika státu.

Musíme chránit VEŠKEROU svobodu slova, ať už je populární nebo nepopulární.

[quote align="center" color="#999999"]

„Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale budu i za cenu smrti bránit vaše právo to říkat.“ – Voltaire.[/quote]

„V demokracii mají lidé právo být homofobní stejně jako mají právo homosexualitu podporovat – což já na sto procent činím. Pokud lidé zakládají svůj postoj ke gayům na základě Bible, tak opět mají v tomto právo na náboženskou svobodu.“ – Feministka a sociální kritička Camile Paglia.

Této nové Facebookové stránce můžete dát ‚like‘, abyste ukázali podporu svobodě slova a bojkotu A&E za opuštění principů Prvního dodatku. Tuto stránku naleznete na ZDE.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  prisonplanet.com