Po Kremlu dnes cirkuluje chmurná zpráva připravená ministerstvem obrany (MOD) uvádějící, že před několika hodinami se z Turecka vykradly 4 tryskové bitevníky NATO F-16, aby obtěžovaly průzkumné bojové letouny Il-20 letící podél ruského černomořského pobřeží na jejich rutinní každodenní misi, což bylo přímou odvetou za Putinovo včerejší náhlé zrušení spolupráce se Severoatlantickou obrannou aliancí na raketové obraně. Podle této zprávy a jejího potvrzení zpravodajským servisem Hlasu Ruska Putin v dalším mocném a významném mírovém kroku zrušil presidentský příkaz, jímž v roce 2011 zřídil meziministerskou pracovní skupinu pod pravomocí ruské presidentské kanceláře určenou k vypracování způsobů k nastolení spolupráce s NATO ve sféře „raketové obrany“.


Mnozí experti a pozorovatelé NATO obeznámení s tímto dekretem a s pokusy Ruské federace o rozvoj rovných partnerských vztahů s NATO na bázi vzájemného respektu a transparentnosti teď mohou kolektivně vydechnout úlevou, že Putinovi už konečně s aliancí došla trpělivost.

Tato zpráva MOD dále uvádí, že tento Putinův „krok k míru“ proti USA vedené alianci NATO má Západu ukázat, že „odpoví silou“ na to, co nazývá „šíleným“ plánem Spojených států presidenta Obamy na globální tyranii, která už nyní hrozí, že zničí Ameriku a Evropskou unii.

Tato zpráva ještě chmurněji pokračuje, že Putin nařizuje, aby strategické síly provedly uplynulou středu překvapivé rozsáhlé vojenské cvičení s vystřelením čtyř jaderných raket, které byly bedlivě monitorovány US zpravodajskými agenturami, k čemuž patřil odpalovací test dvou pozemních interkontinentálních balistických střel (ICBM) a dvou z ponorek odpalovaných balistických střel (SLBM).

Zpráva MOD dále uvádí, že Putin v rámci „přípravy na válku“ uplynulý pátek nařídil, aby dva strategické jaderné bombardéry Tupolev Tu-160 Blackjack, co jsou momentálně na návštěvě Jižní Ameriky, zůstaly do odvolání na stráži pro případ, že by jich bylo zapotřebí k útoku na Spojené státy.

V tom, co tato zpráva MOD nazývá „kroky k válce proti USA Čína minulý týden poprvé v historii poslala do Havajských vod průzkumnou loď, což je bezprecedentní krok popisovaný jako provokativní odveta za US námořní přítomnost ve Východočínském moři spolu s veřejným odhalením pohledů na jejich mysteriózní flotilu jaderných ponorek a jejich státem vedená média poprvé odhalila, že jejich jaderné ponorky mohou útočit na americká města a budou na ně útočit v rámci nastolení rovnováhy k americkému jadernému odstrašení v Pacifiku.

Největší obavy jak u Rusů, tak Číňanů, hlásí tato zpráva, budí čistka amerického presidenta Obamy, při níž vyhodil skoro 200 vysokých velitelů amerických ozbrojených sil, z nichž poslední byl plukovník US Army Eric Tilley, velitel největší americké základny v Japonsku, kterého Obama vyhodil včera.

Americké zdroje komentující tuto bezprecedentní čistku mezi oficíry varují, že v Obamově Americe, musí vojáci obětovat svou přísahu ústavě ve prospěch slepé oddanosti svému novému komandantovi.

Účinek Obamovy čistky, jaký měla mezi americkými vojsky, nedávno popsal WND New Service, který píše:

„Penzionovaný generálmajor Armády Patrick Bradley, držitel nejvyššího vyznamenání amerických ozbrojených sil, Medajle cti, spolu s dalšími penzionovanými vrcholnými důstojníky řekl, že agenda presidenta Obamy decimuje morálku mezi členy amerických vyšších šarži, kteří už nejsou ochotni bojovat či mít touhu po vítězství.

„Je nepochybné, že Obamův záměr je odchlapštit vojska a vyhodit každého, kdo s ním nesouhlasí v takových záležitostech jako „homosexuálové, ženy v zákopech, Obamovské zabavování,“ řekl Bradley WND.

„V čistce vyhazují všechny, a když si chcete udržet svůj job, tak musíte jen držet hubu a mlčet,“ řekl WND jeden zdroj.

Tato zpráva MOD varuje, že tím, co je u Obamy ještě více znepokojující, že se u něj projevuje „propadání šílenství“, jelikož se objevily nové důkazy, že americkým vojenským doktorům nařídil, aby vypracovali nové inovativní metody mučení, kterých bude používáno proti nepřátelům, a citovali ho, jak na své nejvyšší pomocníky radostně vykřikuje: „V zabíjení lidí jsem opravdu dobrý.“

Jak se Obama stal v „zabíjení lidí“ dobrý, jsme uvedli v naší zprávě z 21. října nazvané Důkazy, že 5 milionů Američanů za Obamy „zmizelo“ šokovaly Rusko, a v níž bylo uvedeno, jak současný americký režim aktivně plánuje odstranění nejméně 25 milionů svým disidentských občanů.

Co se týče toho, proč se velká většina Amerického lidu pořád ještě drží politiky slepé poslušnosti vůdci upadajícímu do šílenství a v důsledku toho hrozícímu zničit svůj národ, Guardian New Service varuje před bezprecedentním útokem Obamova režimu na svobodu tisku a proces shromažďování zpráv v USA, v němž Associated Press říká, že spoléhá na zrežírované propagandistické fotky a na Obamovým režimem vedené tajné schůze s žurnalisty, při sezeních „psychologického zázemí“, na nichž si reportéři nesmí dělat záznamy, vést poznámky nebo přímo přispívat poznámkami.

A v tom snad nejkrutějším kroku Obamova režimu proti svým vlastním lidem, a vpravdě celému světu, v uplynulém týdnu Demokratickou stranou kontrolovaný americký Senát ve skutečnosti schválil zákon, který kodifikuje a rozšiřuje špehovací pravomoci NSA, přestože šoky z toho, co dělali, se pořád ještě odráží ze všech koutů světa.

Takže dnes spolu s tím, jak náš svět upadá pořád blíže k všeobecné válce, tak jeden z mála zbylých hlasů poctivosti a rozumu patřící bývalému špionovi NSA a CIA Edwardu Snowdenovi, který včera ze svého domova v ruském exilu před brutálním a despotickým Obamovým režimem řekl svým spolu-Američanům… „ Občané musí bojovat proti potlačování informací o životně důležitých záležitostech pro veřejnost. Říkat pravdu není zločin.“

Bohužel Snowdenovi spolu-Američané tato slova neuslyší, ani se nedoví o smrtelném nebezpečí, ve kterém kvůli Obamovu režimu jsou, protože jsou buď příliš slepí, aby to viděli, nebo příliš hluší, aby to slyšeli … nebo spíš obojí.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  eutimes.net