Federální vláda pracuje na plánu, který učiní povinnost ze sledovacích zařízení s charakterem černé skříňky instalovaných do každého vozidla, které budou vládním úřadům v reálném čase předávat polohu, rychlost a kilometráž vozidla. Tato Orwellovská technologie je už proveditelná a bude se propagovat jako způsob zvýšení „bezpečnosti provozu“ a zároveň zvedne vládní výnosy přes zdanění ujetých kilometrů. „Tato zařízení, která odsledují každičkou míli, kterou motorista ujede, a předají informaci o ní byrokratům, jsou těžištěm kontroverzních pokusu Washingtonu a plánovacích úřadů států o vylepšení zastaralého systému financování hlavních amerických silnic,“ hlásí LA Times.


„Kongres už zkoumá, jak by během následujícího desetiletí mohl přejít na systém, v němž budou řidiči platit za každou míli, kterou ujedou. Tisíce motoristů už mají v testovacím provozu černé skříňky, z nichž některé mají monitorování GPS.“

Ze všeho toho prosvítají tři domyslitelné věci:

Domyslitelnost 1) Vláda chce sledovat každý váš krok

USA už stát dohledu přiznaly. Jak odhalily dokumenty uniklé přes Edwarda Snowdena, NSA otevřeně špehuje všechny telefonní hovory, textové zprávy, chování při surfování po webu, aktivity na bankovních účtech a další.

Teď chce vláda ještě k tomuto dlouhému seznamu dohledových cílů přidat sledování polohy vašeho vozidla v reálném čase. To samozřejmě vládě umožní, aby:

  • Odsledovala a zmapovala všechny vaše cesty vozidlem.
  • Věděla, kdy jste doma nebo jste z domova odešli.
  • Věděla, kde pracujete.
  • Určila vzory vašich aktivit jako, kdy vyzvedáváte děti ze školy, nebo chodíte nakupovat potraviny.
  • Věděla, jestli se zúčastníte politických shromáždění, schůzí aktivistů, střeleckých akcí či jste na jiných místech, která vláda charakterizuje jako spojená s „domácím terorismem“.

Vláda pak může těchto informací zneužít, aby z vás učinila cíle trestných daňových auditů, překvapivých razií na zbraně, vládních šikanování nebo dalších nekalých komplotů, které se teď ukazují jako běžné vyděračské činnosti prováděné zločinnou vládou. (Viz video níže.)

Domyslitelnost 2) Vláda může změnit KAŽDOU silnici ve zpoplatněný úsek

Jak státní vlády, tak ta federální jsou naprosto zamilované do nápadu na vaše zdanění podle mílí, co ujedete. To doplní tu „vládní utopii“ o zdanění dýchání (daně na oxid uhličitý), zdanění za to že pracujete (daň ze mzdy) a ještě zdanění vaší smrti (daně z převodu).

Samozřejmě, že vlády už nepřímo ježdění zdaňují přes daně z paliv. Chcete-li zdanit ježdění, je daň z paliva ve skutečnosti velice účinný způsob, jako toho dosáhnout. Ale nárůst elektrických vozidel začíná vládu děsit, protože nemají způsob, jak zdanit skutečnou kilometráž vozidla na silnici, pokud nepálí benzín či naftu.

Protože vlády z podstaty věří, že všechny vaše peníze už patří jim, vnímají elektrická vozidla jako zdroj „daňových úniků“. Ty daňové úniky sníží moc a bohatství vlády spolu s omezením peněžních částek, které lze nadělovat bohatým dárcům přes kontrakty, kde se jiný nechytá, (takových jako kontrakty bez výběrového řízení za 600 milionů dolarů na vybudování nefungující webové stránky Healthcare.gov).

V důsledku toho vlády slintají blahem při pomyšlení na využití černých skříněk ke zdanění každé vaší ujeté míle, čímž v podstatě všechny silnice převedou na placené úseky. Dejte na to pozor, aby to nezačalo jako velice maličká daň, kterou veřejnost snadno přijme (možná penny na míli) a pak to začnou v určitých oblastech natahovat na dolar, dva dolary nebo i 5 dolarů za míli.

Domyslitelnost 3) Obousměrná komunikace vládě umožní vaše vozidla ovládat

Černé skříňky nemusí být pouze jednosměrným komunikačním zařízením. Mohou rovněž od vládních úřadů přijímat příkazy jako příkazy:

  • Vypnout vám auto a vyřadit startér, takže v podstatě uvízne bez možností jet dál.
  • Uzamknout vás ve vašem vlastním vozidle, abyste byli chyceni, než „úředníci“ přijedou.
  • Způsobit, aby vaše auto sjelo ze srázu, jako metoda vražd politických nepřátel, což se pak svede na jejich „špatné řízení“.
  • Způsobit, aby vozidlo přejelo chodce, za což si tudíž vysloužíte vězení za „zabití při nedbalém řízení.“ (Což je jen další způsob k vyřizování politických nepřátel.)
  • Přes obousměrné černé skříňky může vláda použít i koordinované kontroly vozidel k věcem jako postavení silniční zátarasy z 10 aut, způsobení hromadné srážky 50 aut nebo prohnat proud těžkých náklaďáků přes zeď rodinného domu ve snaze zlikvidovat žurnalistu.

To, že obousměrné černé skříňky vládě umožní přetvořit vaše vozidla na zbraně a zároveň vás na chvíli zbavit svobody pohybu není žádný žert. Vláda může vaše auta – kdysi symboly svobody – přes černé skříňky přetvořit na pojízdné vězeňské klece, kterých lze použít k vašemu uvěznění, nebo aby ubližovaly vám či jiným.

Také si představte, co se stane, až nad vládním systémem kontroly vozidel uchvátí kontrolu hackeři. Mohou pak auta obrátit jedno proti druhému a se všemi těmi řidiči chycenými uvnitř přetvořit americké silnice na smrtící demoliční derby … (ač stojí za povšimnutí, že většina hackerů má většinou vyšší etické cítění než vláda, a jediní hackeři, kteří by se snad mohli do takového jednání zapojit, by byli čínští hackeři nasazení do válečných činů proti Americe).

 

Americká vláda je teď zločinnou mafií, co z občanstva vydírá peníze

My už víme, že z americké vlády se stal zločinný podnik, který využívá vydírání, zastrašování, hrozeb a dokonce i násilných činů proti Americkému lidu, aby si vynutil poslušnost. To už bylo děsivě odhaleno v nové knize Petera Schweizera zvané Politické vydírání.

To je kniha, kterou je nutno si přečíst, která odhaluje zločinnou povahu federální vlády a to, jak využívá vláda taktik ve stylu mafie, aby od veřejnosti vydřela peníze, aby si financovala pro byrokraty a politiky bujarý životní styl.

Na Schwizerovo interview s Lou Dobbsem se podívejte tady: