Má americká veřejnost tu sílu charakteru, aby čelila skutečnosti, že americká vláda stojí před celým světem odhalena jako sbírka válečných zločinců, kteří lžou pokaždé, když otevřou pusu? Zbaští Kongres a americká veřejnost Bílému domu tu lež, že musí podpořit válečné zločince a lháře, jinak, že „Amerika ztratí tvář“? Lži Obamova režimu jsou tak průhledné a nestoudné, že i opatrný, diplomatický president Putin z Ruska už ztratil trpělivost a tu skutečnost, kterou už známe, konstatoval:


[quote align="center" color="#999999"]

John Kerry je lhář, řekl Putin:

„Bylo to pro mě nepříjemné a překvapující. Povídali jsme si s nimi (s Američany) a předpokládali jsme, že jsou to slušní lidé, ale ten (Kerry) lže, a to ví, že lže. A to je smutné.“[/quote]

Když zločinný Bushův režim poslal ministra zahraničí Colina Powella do OSN, aby tam lhal, tak Powell a jeho personální vedoucí tvrdili, že Powell nevěděl, že lže. Nedošlo tedy k tomu, že by Bílý dům poslal ministra zahraničí do OSN, aby tam zahájil válku, která zabila, zmrzačila a vysídlila miliony Iráčanů, na základě naprosté lži.

Ten opovrženíhodný John Kerry však ví, že lže. Máme tu ministra zahraničí a loutkového presidenta Obamu, kteří vědomě světu lžou. V americké vládě už není za pěťák poctivosti. Vůbec žádný respekt k pravdě, spravedlnosti, morálce či lidskému životu. Jsou tu dva lidé, tak zlovolní, že chtějí v Sýrii zopakovat to, co Bushovi váleční zločinci spáchali v Iráku.

Jak může Americká lid a jeho zástupci v Kongresu tolerovat tyto mimořádné zločince? Proč Obama a Kerry nebyli odvoláni v impeachmentu? Obamův režim se ve všem rovná nacistickému Německu a Stasi komunistickému Německu, jenomže Obamův režim je horší. Obamův režim špehuje celý svět a lže o tom. Obamův režim je plně zapojen do vraždění lidí v sedmi zemích a do vražedného řádění, jaké nezkoušel ani Hitler.

Zda si zločinný Obamův režim může koupit kolaboraci Kongresu a evropských loutkových států při průhledných válečných zločinech, to se brzy rozhodne. To rozhodnutí určí osud světa.

Co se týče faktů, zpráva vydaná ruskou vládou pro OSN dospívá k závěru, že zbraně použité v Sýrii při chemických útocích jsou podobné zbraním v rukou al-Nusra a liší se od zbraní známých z vlastnictví Sýrií.

Obamův režim OSN nevydal vůbec žádný důkaz. Je tomu tak, protože ten zločinný režim vůbec žádný důkaz nemá, jen spřádá pohádky.

Kdyby Obamův režim jakýkoliv důkaz měl, tak by ten důkaz byl uvolněn pro britského ministerského předsedu Davida Camerona, aby mu umožnil projít hlasováním v parlamentu. Při absenci důkazů musel Cameron parlamentu přiznat, že žádné důkazy nemá, a že jen věří, že to byla syrská vláda, kdo chemických zbraní použil. Parlament té washingtonské loutce řekl, Britský lid nepůjde do války na základě nepodložené víry ministerského předsedy.

Bude Americký lid a zbytek světa jen postávat vedle a cucat si palec, zatímco ve Washingtonu vyrůstá nový nacistický stát?

Kongres musí přehlasovat válku a Obamovi objasnit, že když bude Kongresu odpírat konstituční pravomoci, tak bude odvolán.

Pokud je US Kongres příliš zkorumpovaný nebo nekompetentní, aby plnil svou povinnost, tak se do toho musí zapojit zbytek světa s generálním tajemníkem OSN a ruským presidentem a vyhlásit jednostrannou vojenskou agresi americké vlády za válečný zločin, a tak americkou vládu válečných zločinců izolovat v mezinárodní komunitě. Všichni její členové, co vycestují do zahraničí, budou zatčeni a postaveni před Haagský tribunál.

Dr. Paul Craig Roberts

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: globalresearch.ca