Ani empirické doklady, ani průzkumy veřejného mínění nelžou, to dělají jen politici – Obamovo popírání teplotního trendu ke globálnímu ochlazování i přes tvrdé empirické doklady z HadCRUT4 a převažující názory veřejnosti odráží jeho dlouhodobě vyznávanou ideologii protivědeckého postoje… postoje popírače, který zůstává fanaticky zatvrdlý i přes evidentní fakta ze zlatých standardů IPCC. Ač Obama tvrdí, že se svět nebezpečně otepluje kvůli uhlíkovým emisím, všechny důkazy, takové jako ten na přiloženém grafu odhalují, že je popíračem první třídy.


Tyto faktické důkazy jsou už tak zjevné, že dokonce i principiální orgán propagandy Demokratů New York Times byl nucen přiznat, že Obamovo „globální oteplování“ se už definitivně svévolně vzdálilo.

Podporu tomu, že u něj je to proti-vědecká, nábožensky fanatická víra, poskytuje to, že více než 60% Američanů věří, že oteplování je podružný problém a i v Číně je zavrhování veřejnosti na stejném procentu.

[quote align="center" color="#999999"]

„… Američané a Číňané jsou mezi těmi nejméně vyděšenými z klimatické změny. Jen 40 procent Američanů říká, že globální oteplování představuje pro Spojené státy významnou hrozbu, a téměř stejné číslo to říká i v Číně.“ [/quote]

A na rozdíl od Obamy není většina Američanů (ani Číňanů) čestnými členy Společnosti ploché Země, která také vyznává tu proti-vědeckou zkrachovanou teorii AGW.

Další důkazy, že to nebezpečné, zrychlující se globální oteplování není ani krátkodobým, střednědobým či dlouhodobým problémem.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: c3headlines.com