Lumen Bilderbergů Henry Kissinger na společenské večeři ve Washington DC ‚žertoval‘, že by to měla být Hillary Clinton, kdo se bude v roce 2016 ucházet o prezidentství. „Už aspoň čtyři ministři zahraničí se stali prezidenty,“ řekl Kissinger ve svých poznámkách na večeři Atlantické rady. „Chci Hillary říci, že když o ten úřad přišla tak, když se podívá do historie ministrů zahraničí, mohlo by tu dojít k vyplnění těchto nadějí ještě v dalším životě,“ dodal.


Kissinger rovněž ‚žertoval‘ o tom, že „promýšlel všechny druhy fíglů, aby obešel“ ústavní zábranu, která mu znemožňovala jako občanu narozenému v zahraničí, aby se prezidentem stal sám.

„Už přinejmenším čtyři ministři zahraničí se stali prezidenty. A tohle trochu uchvátilo mou představivost, ač existuje ústavní opatření, které mi to znemožňuje,“ řekl Kissinger narozený v Německu.

Samozřejmě, že když Henry Kissinger ‚žertuje‘, tak je všem, kdo o tomto muži něco vědí, jasné, že to ve skutečnosti nejsou žádné žertíky, v první řadě proto, že s tímhle válečným zločincem s kamenným srdcem žádné žerty nejsou.

V nedávné dávce dat uniklých přes Wikileaks zvané ‚Kissingerovy depeše‘ tohoto bilderbergského harcovníka citují, jak říká: „Až do Zákona o svobodném přístupu k informacím jsem měl na poradách zvykem říkat: ‚Ilegálnosti děláme hned; protiústavnosti trvají o trochu déle.‘“

Atlantická rada, jejíž je Kissinger ředitelem, je mozkový trust elitářů a je výhonkem Bilderbergu obsazeným výlučně elitami ze Severní Ameriky a z Evropy.

Na tomto shromáždění ze včerejší noci udělil Kissinger Clintonce ‚Ocenění za význačné vůdcovství‘, tj. jasnou pečeť schválení Clintonové pro prezidentskou kampaň. Clintonová při převzetí této ceny uvedla:

„Když jsem se stala ministryní zahraničí, strávila jsem hodně času přemýšlením o svých význačných předchůdcích – nikoliv v první řadě o těch, kteří se pustili do prezidentství,“ řekla. „Ale o té výjimečné generaci vůdců, kteří nejenže představovali vytváření liberálního globálního řádu, nýbrž jej i vedli, toho řádu, který poskytl bezprecedentní mír a prosperitu spolu s pokrokem prosazování těch hodnot, které společně ctíme.“

Kissinger sám býval veleben za zformování „nového světového řádu“, globálních sil vládnutí, už při nesčetných příležitostech. Jeho pravidelná účast na utajených shromážděních Bilderberg Group a Bohemina Grove s hlavami mezinárodních korporací, bank a politickými vůdci tyto komentáře ilustruje v drsných souvislostech.

Kampaň Clintonové proti Baracku Obamovi během demokratických primárek 2008 dospěla ke svému konci, když náhle oznámila, že odstupuje a kampaň ruší po tajné schůzce s Obamou, která se s nejvyšší pravděpodobností odehrála na konferenci Skupiny Bilderberg v Chantilly ve Virginii.

Teď to ale vypadá, že pro Hillary nadešel její čas.

Loni v prosinci vrhl redaktor magazínu New Yorker David Remnick politickou bombu, když se zúčastnil třídenní konference, na níž byla tato ministryně zahraničí klíčovým mluvčím, a pak kategoricky prohlásil: „Hillary Clinton se uchází o prezidentství.“

„Hillary Clinton se uchází o prezidentství,“ napsal Remnick s dodatkem, „všichni měli teorii, podle níž je to na sto procent jisté. Bylo tam jen málo pochybností o konečném směru. Kampaň 2007-8 byla už jen vzpomínkou, ale rok 2016 je v dohledu. Jde do toho.“

Remnickovy předpovědi nelze brát na lehkou váhu, uvážíme-li fakt, že je redaktorem The New Yorker už posledních 14 let, a je rovněž žurnalistou oceněným Pulitzerovou cenou.

I ostatní skupiny se začínají šikovat k podpoře Clintonové. Zvláště pozoruhodná je Emily’s List – s Demokraty spojená skupina, která prosazuje ženské kandidátky, které podporují právo na potrat, která nasazuje šest osob do kampaně, kterou nazývá „Madam President“.

Mezi brakem, který tato skupina už vyprodukovala, je i politicky korektní video, které chce protlačovat on-line, které začíná mladými děvčaty hrajícími si na prezidentskou kampaň a souhlasí s kýmsi, kdo vypadá značně podobně jako Hillary Clinton skládající prezidentskou přísahu.