Odhaleno klíčové zpravodajství. Transformace Bilderbergu na nové plemeno technokratické elity. Nová významná odhalení týkající se tajnůstkářského Bilderbergu vypátraná reportéry Infowars, kteří navštívili hotel Grove ve Watfordu v Británii – dějišti shromáždění tohoto elitářského piklení v roce 2013. Poté, jak je už po desítky let stanovována mezinárodní politika Bilderbergem za zavřenými dveřmi s naprostým opovržením transparentností a demokratickým procesem, tak tato organizace prochází fúzí s novým plemenem technokratů pod záštitou Googlu – spolu s tím tato mamutí korporace přebírá od Bilderbergu štafetový kolík realizace politiky na mnoha různých polích, jak v oblasti technologií, tak i v geopolitice.


Reportéři Infowars, kteří navštívili Grove, mohli zadokumentovat, jak se tohoto místa využívá jako předmostí pro změny režimů tažené sociálními médii poskytujícími záštitu „Arabskému jaru“.

Tento hotel je klíčovým ležením nově se rozprostírající privátně korporátní-globální vlády.

I jiné zdroje už naznačovaly, že právě tohle se tu rozvíjí, a proto byli do Grove vysláni reportéři Infowars už dlouho dopředu před piklením Bilderberg 2013.

Reportér Infowars Paul Joseph Watson před hotelem Grove v Hertfordshire.

Tyto informace, které mají být odhaleny, budou změnou hry a vrhnou světlo na to, jak se Bilderberg transformuje na novou technokratickou elitu s Googlem u kormidla.

Infowars se rovně podařilo plně zadokumentovat prostorové rozložení hotelu a uspořádání terénu, který obklopuje komplex, kolem nějž se shromáždí stovky protestujících, až se tu ta obskurní skupina od 6. do 9. června sejde.

Přijďte v pondělí na Infowars.com, abyste odhalili skutečnou agendu za „Googlebergem“ právě tak jako diskusní témata Skupiny Bilderberg a jejich politickou agendu 2013.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com