Holandská královna Beatrix, nejstarší dcera zakladatele skupiny Bilderberg prince Barnharda Lippe-Biesterfelda též známá jako Bilderberská Bea, jelikož v současnosti zaujímá třetí místo v hierarchii Bilderbergů, se vzdala trůnu ve prospěch svého nejstaršího syna 45-letého prince Willem-Alexandra. Beatrix, která 31. ledna dosáhne 75 let a která je tím nejstarším holandským monarchou, co kdy měli, oznámila včera v televizním projevu své odstoupení. Vládla Holandsku 33 let. Korunovace pravidelného návštěvníka skupiny Bilderberg Willema-Alexandra proběhne 30. dubna.

O abdikaci holandské královny:

„Pravidelná návštěvnice Bilderbergu, královna Beatrix z holandské ‚královské‘ rodiny (s více kostlivci ve více skříních než mají hrobů a špajzů, viz Dům Windsdorů) abdikuje ve prospěch svého syna.

Máme tu pořád královskou rodinu, která vládne přes sexuální partnery, a to v Holandsku? No, zařídilo se to přes nejlepšího společníka přítele přátel, a tak tu máme budoucího monarchu? Král je mrtev – ať žije král?

Jak malebné a zábavné, ale Britové jsou zdaleka příliš inteligentní, než aby tohle dovolili – a to samé Španělé, Belgičané, Dánové, Švédové … pravda, že?

Nemá to nic společného s naším článkem, nebyl snad tento týden najednou ve znamení princezny Beatrix Wilhelminy Armgard z Holandska, princezny z Orange-Nassau, princezny z Lipce-Birsterfeldu?

Doufáme, že – víte, jak podporujeme vládu podle genetiky a zděděných privilegií, zvláště, když je to po nacisty milujícím otci.

Profil Willema-Alexandera je podle holandského vynašeče a odhalovatele pedofilů Micha Kata a investigativního spisovatele Jurriaana Maessena následující:

Slovo o nejstarším bratrovi: je to William-Alexander, dědic trůnu, který doprovázel svou matku na výroční schůze Bilderbergů. Určitě mu vůbec nejsou cizí dlouhodobé ambice jeho rodiny, ale jako dědic trůnu drží své aktivity ve větší temnotě než dva jeho bratři. Jelikož je podroben vysoké míře sledování, tak tento princ tráví svůj čas ‚globální správou vody‘ pro OSN. A i v tomto nevinném se jevícím denním jobu je tento princ jen těžko schopen se zdržet protlačování globální vlády. Má to v krvi, dalo by se říct. V dokumentu připraveném princem pro Johannesburský summit se uvádí:

„Nejdůležitější oblastí globálního vládnutí s podstatným potenciálem dopadu na sektor vody je v systému mezinárodního obchodu.“

Lamentuje, že:

„Úsilí rozvinutí tolik potřebného institucionálního rámce pro mezinárodní správu vody narazilo na odpor a bylo relativně neúspěšné,“ princ doporučuje, aby „Světová obchodní organizace WTO vypracovala a promyslela virtuální bilanci vody za využití aparátu účetnictví zdrojů, až se budou vyhodnocovat a projednávat zemědělské dotace a obchod se zemědělskými produkty.“

Tak je to tu zase, přimět WTO, aby dokopala národní státy do područí půjčkami a stahováním financování pro zemědělství.

„Na mezinárodní aréně,“ říká princ, „se voda ukazuje být dobrým katalyzátorem spolupráce mezi národy.“

Na zasedání Mezinárodního institutu pro trvale udržitelný rozvoj v roce 2004 v ústředí Spojených národů v New Yorku seděl princ z Orange vedle Bilderberga a výkonného ředitele UNEP Klause Töpfera a diskutovali „o celkovém přehledu realizace Agendy 21.“ Je to mimochodem ten samý Töpfer, který se přiznal k „mezinárodnímu konsensu na celosvětové kontrole populace“ už v roce 2000.

Skupina financovaná EU uvádí nástin scénáře drakonické kontroly populace pro příštích 40 let

Zdroj: worldmathaba.net

]]>