Povídačku mainstreamových médií o střelbě ve floridské škole vyvrací explozivní interview s očitými svědky, která potvrzují, že se jí v koordinovaném útoku účastnilo více střelců. Hromadná střelba v Parkladnu na Floridě je jednou z nejhorších střeleb v americké historii, kdy je potvrzeno nejméně 17 mrtvých. Avšak média mainstreamu se rozhodla podstrčit falešnou povídačku, aby dále protlačovala svou agendu a zasévala do Spojených států chaos.


Také z internetu se mažou všechny důkazy o tom, že Nichola Cruz aby asi těžko byl tak divný mladík, jak o něm říkají média mainstreamu. Giganti sociálních médií s tímto zakrýváním pomáhají. Facebookem vlastněný Instagram do hodiny po útoku vymazal dva instagramové účty, které Nicolasi Cruzovi patřily.

Jeden z Cruzových účtů zobrazoval jeho fascinaci islámem a islámským extremismem, druhý ukazoval Cruze s čepicí MAGA a obsahoval fotky, jak zabíjí ropuchy.

Pokud si myslíte, že Instagram odstranil to týkající se islám, zatímco tam nechal Cruzův profil s čepicí MAGA na hlavě, tak jste se trefili. Proč tento odstranili, ale ponechali účet s čepicí MAGA i poté? Aby řídili povídačku, která se o tomto příběhu rozvine. Ale bohužel pro ně, uživatelé si zkopírovali snímky obrazovek z obou účtů.

Je to zase situace připomínající střelbu z Las Vegas, po níž pak ty hromady zraněných a mrtvých zneužívali k dalšímu prosazování nekalé agendy elity.

A také, jako obvykle, na místě střelby zrovna v ten den shodou okolností probíhalo cvičení.

Podle Miami Herald:

Když se ve středu před koncem školního dne ve škole Marjory Stoneman Douglas High School v Parklandu ozvala střelba, tak si učitel Ernest Rospiersky myslel, že to je to cvičení „rudý kód“.

Ten den na poradě zaměstnanců učitelům řekli, že brzy přijde cvičení „rudý kód“ s nacvičováním „nouzového“ stavu, kdy budou učitelé a studenti nacvičovat své reakce na bezprostřední hrozbu.

Oficiální povídačka týkající se Nicholase Cruze začala být ještě podezřelejší, když si televizní diváci všimli, že nebyl, jak tvrdila média mainstreamu, odvezen do nemocnice. Místo toho ukazovali odvoz prázdných nosítek do nemocnice: