Bývalý italský ministerský předseda Silvio Berlusconi předčil i svého koaličního partnera z populistické strany Lega Matteo Salviniho, kdy řekl, že deportuje ještě o 100 000 migrantů více, a mluvil o nich jako o „kriminálnících“. Tento bombastický miliardář pronesl své komentáře po brutální vraždě 18 leté Pamely Mastropierto nigerijským drogovým dealerem Innocent Oseghalem z minulého týdne.


Traini je krajně pravicový extremista, který při zatýkání policisty pozdravil fašistickým pozdravem, a panuje o něm přesvědčení, že byl motivován pomstou za vraždu této 18 leté dívky.

Podle určitých zpráv se Traini také neúspěšně pokoušel v roce 2017 kandidovat za stranu Lega. Tajemnice strany v Macerata Maria Letizia Marino poukazovala, že Traini měl možná s touto 18 letou obětí romantický vztah, kdy říká, že Triani se zmiňoval, že chodí „s holkou z Říma, která má problém s drogami.“

Italská policie vyjádřila obavy, aby se z krajně pravicové scény v Itálii nezačali vynořovat jeho napodobitelé.

Itálie by se rovněž mohla potýkat s další vlnou ilegálních imigrantů, jelikož přichází zprávy odhalující, že počet migrantů plavících se z Libye přes Středozemní moře v posledních týdnech zase vzrostl.

Zdroj: breitbart.com