Odvážný žurnalista odhalil, jak lóže Svobodných zednářů fungují uvnitř britského parlamentu, čímž této nevolené tajné společnosti umožňuje diktovat vládní politiku. Ti, kdo žijí v dnešní Británii, vědí, že to není zrovna šťastná země. Otázka Brexitu je pořád nevyřešená a Britové vědí, že Britský stát, politici, bankéři a papaláši tvoří konkláve vyžírků a hrabivých šmelinářů.


Tento článek odhaluje něco, co se drží pod pokličkou už dlouho dobu: jak přesně se v tom systém lóží ve Westminsteru věci pečou.

Lordi s poslanci se všichni spolu druží, s vyhrnutými nohavicemi na kalhotách si jeden s druhým potřásají rukama bez ohledu na jejich příslušnost!

Žádný div, že Britové marně hledají rozdíl mezi partajemi, který by mezi nimi znamenal rozestup alespoň odpovídající tloušťce cigaretového papíru, jestli to byl John Major, přes Nové Labouristy, přes Blaira a Browna až ke Cameronovi, Cleggovi a teď k May.

Odkazem EU v britském parlamentu je dobře vystlaná postel k pelešení mezi korporativisty, a jsou to lidé, na které zbývá tvrdý úděl těch, na jejichž úkor to je! Systém lóží se stará o ty své, přičemž nerovnost bohatství v Británii dosáhla v posledních dvou desetiletích stratosférických výšin.

Guardian rovněž říká: „Lóže galerie funguje tak diskrétně, že jen malá část žurnalistů pracujících ve sněmovnách si je její existence vědomá.“

Špinavé spolčení! Když jen vrcholní političtí žurnalisté jsou ve stejné lóži, kde spolu zachovávají utajené spříznění, tak si tam upečou, jak se o tom má ve zprávách referovat. Není tedy divu, že o tom mlčí!

Příště, až budeme nahánět někoho z nich s mikrofonem, tak bude třeba se zeptat: S kým mluvíme? S tiskovým kanálem? Nebo s Lóží galerie nebo je to Lóže Alfreda Robbinse?

Guardian tlačí své vyšetřování až ke kladení otázek Spojené Velké anglické lóži (UGLE).

Podle toho, co hlásili „UGLE říká, že Lóže galerie má v současnosti 45 členů a Lóže Alfreda Robbinse – která je pojmenovaná podle bývalého novináře a prominentního zednáře – má 18 členů.“

Samozřejmě, že prohlášení od Zednářstva chce těmto odhalením jen snižovat význam. „Kdepak, nic, co by stálo za pozornost, nic, co by mělo vaše malé hlavičky znepokojovat,“ je to zase stejný druh povýšené shovívavosti, jakou Britský lid od Britského establishmentu snášel už staletí.

Nemohou ale zakrýt FAKT, že tato tajná síť má své doupě v útrobách Westminsterského paláce.

Pokud by Británie NĚKDY měla tuto žumpu vyčistit, tak MUSÍ přijít na to, jak tyto organizace VYKOPAT od politiky a služby v úřadech. Je-li politik nebo úředník členem lóže, tak to musí nahlásit. Udělejme ze Svobodných zednářů neškodný rotary klub provádějící charitativní práci, jak nejraději předstírají, že jsou, ale nám dejte jistotu, že už NIKDY nebudou tím PAVOUKEM v srdci pavučiny moci, který podrývá demokracii a vůli lidu a čepuje bohatství země pryč ke globalistickým kamarádíčkům!

Ó ano! Reforma v Británii je opravdu potřebná! A není to o ničem jiném než o znalosti, jak si urvat svéprávnost.

Zdroj:  guardian.com