V roce 2005 se tehdy 20 letý princ Harry objevil na party v převleku za jeho srdci blízkého nacistu. Možná, že tu uniformu zdědil od svého pra-pra strýce Edward VIII, který se bez ostychu nechal fotit jak zdraví sieg heil. Ale příští rok si princ Harry vezme rasově smíšenou ženu s předky mezi americkými černými otroky, kdy jejich svatební oděvy budou pečlivě upraveny tak, aby na nich nebyl ani žádný náznak svastiky. Kosmický řád byl tedy obnoven.


Vzal snad na sebe princ ušlechtile symbolickou roli hojivé síly našeho rychle rozpolcenosti propadajícího světa, když tak náhle odpadl od něčeho na způsob otevřeného rasismu a přešel k obavám z jaderného zničení, od kterého jsme si mysleli, že už jsme se ho zbavili? Jsem naplno za to, abychom obnovili 70. a 80. léta, ale tohle není to ta součást mého dětství, po které bych cítil nostalgii. Ty časy nanuků na špejli, upravených obrázků 12-palcových remixů a agilního odborového hnutí mě braly víc něčím jiným. Ale dnes – výňatky z článku:

Vůdci dnešního Západu otevřeně chválí neonacisty, ale místo aby se zase zformoval masový odpor zdola na bázi rock’n’rollu, tak mládež, myslím si, zůstává pasivně pohroužena do svých PS4 hracích PacMan Go a těší se na slezinu se svými poblblými druhy s vyhnilými mozky, aby se někde slezli a uklidnili se trávou, přičemž se chechtají duchaplným filmům z You-net o lidech přežírajících se skořicí a zbavujících tak pekaře upadajících zásob ochucovadel.

A teď to toho vyleze princ se svou rodem otrokyní, aby nás zase všechny stmelil, tj. s Meghan Markle. Její jméno zní dokonce jako „paní Merkel“ a ta tak symbolizuje Ameriku daleko lépe než Trump, tu panenskou zemi, která vstupuje do manželského svazku s prošedivělou Británií, která se rozhodla jako princ sám odvrhnout své už neatraktivní fašistické svršky a začít znova.

Zdroj: breitbart.com