Éra Clintonů a Bushů z posledních 30 let se ve světle náhlé saúdskoarabské čistky zaměřené na spojence Clintonů a Bushů chýlí ke svému konci. Kniha od Brazile „Hacknutí: Zákulisní příběh o vloupání do strany a jejím zhroucení, které přivedlo Donalda Trumpa do Bílého domu,“ obsahuje řadu skandálních bomb včetně toho, že Hillary Clinton ve skutečnosti primárky proti Bernie Sandersovi v roce 2016 zmanipulovala.


A toho, že sama Brazile se po zavraždění zaměstnance Demokratického národního výboru Setha Riche (který měl důkazy o zmanipulování hlasování ve prospěch Hillary) cítila jako „otrok“, který se bojí o život.

„Což znamená, že Brazile věděla, že Riche zavraždili z politických důvodů,“ říká zasvěcenec z vnitřních kruhů Roger Stone s dodatkem, že Julian Assange z WikiLeaks potvrdil, že jeho zdrojem (o manipulaci primárek) nejsou Rusové, takže jí bylo jasné, že je „v ohromném ohrožení života.“

Brazile je zatím první z prominentních Demokratů, kdo se obrátil proti Clintonové, ovšem vypadá to, že jde o proces jejího obětování establishmentem, protože sebestředné chování Clintonové už dávno jejich zájmům neslouží, a jejich potřeba perzekuovat Trumpa už dost postrádá politickou motivaci.

Brazile rovněž poukazovala, že Bernie byl daleko populárnější než Clintonová, když říkala: „Vůbec jsem těm průzkumům nevěřila. Říkala jsem Sandersovi, že jsem navštěvovala jednotlivé státy po celé zemi a vůbec nikde jsem si jakéhokoliv nadšení pro Hillary nevšimla.“

K dalším indikátorům toho, že establishment je nachystaný Clintonovou hodit přes palubu, je to přesné referování o skandálu Uran jedna ze strany mainstreamových médií.

Ovšem dalším významným vývojem spjatým s pádem Clintonové je náhlá čistka vedená králem Salmanem mezi zkorumpovanou královskou rodinou v Saúdské Arábii, která už postihla deset princů a 38 hlavních členů vlády (v posledních hodinách navíc došlo k dvěma úmrtím dalších princů s jejich personálem při leteckých haváriích).

Stojí za povšimnutí, že na Saúdskou Arábii v roce 2016 připadalo 20% financování kampaně Clintonové.

Mezi těmi zatčeným princi byl i miliardář a mecenáš Nadace Clintonů Al-Waleed bin Talal dost známý svým soubojem na Twitteru s Trumpem během prezidentských voleb 2016.

.@realDonaldTrump

Ty seš hanba nejen pro Republikány, ale pro celou Ameriku.

Vypadni už z té americké prezidentské kampaně, vždy to stejně nikdy nemůžeš vyhrát.

— الوليد بن طلال (@Alwaleed\\\_Talal) December 11, 2015

Je rovněž dobře známo, že rodiny Bushů a Clintonů jsou blízce vzájemně provázány, jelikož W. Bush o Billu Clintonovi mluvil jako o „svém bráchovi s jinou mámou,“ a oba vzájemně roky spolupracovali na iniciativách jako program Stipendií prezidentského vedení.

Bushova rodina měla také řadu desetiletí se táhnoucí úzké vztahy se Saúdskou Arábií.

Bývalému saúdskému velvyslanci princi Bandarovi se neříkalo jinak než „Bandar Bush“, jak byli s Georgem W. Bushem dlouholetí kamarádi.

Tento bývalý prezident rovněž Bandarovi pomohl dostat se po 11.9 z USA.

„Poté, co si 13. září 2001 s prezidentem Bushem popovídali v Bílém domě, kdy tito staří rodinní přátelé spolu vykouřili na Trumanově balkóně cigára, evakuovala FBI tucty saúdských činitelů z mnoha měst včetně přinejmenším jednoho člena rodiny Usámy bin Ládina zapsaného na seznamu sledovaných teroristů,“ uvedl loni New York Post.

„Agenti FBI, místo aby ty Saúdy vyslýchali, tak jim sloužili jako bezpečnostní eskorta, i když už v té době bylo známo, že 15 z 19 únosců byli saúdští občané.“

To, že Saúdská Arábie vede čistku mezi pro-Clintonovskými princi jako bin Talal, je jen dalším dokladem toho, že s establishmentem staré gardy mašinérie Clintonů a Bushů je konec, jelikož ten globalizační projekt tak, jak byl veden pod tou starou značkou, krachuje.