Senátor John McCain vyzval k boji proti „potrhlým konspiračním teoriím,“ ač on sám protlačuje to, o čem ty teorie jsou, tj. jedinou světovou vládu čili Nový světový řád – New World Order. „Musíme bojovat proti propagandě a potrhlým konspiračním teoriím. Musíme bojovat proti izolacionismu, protekcionismu a národovectví. Musíme porazit ty, kdo prohlubují naše rozkoly,“ řekl v pondělí McCain na Námořní akademii Spojených států v Annapolis, Md.


Aaron Kesel hlásí přes Activist Post:

A to i přesto McCain je sám kabinetním příkladem figury, co živí požáry dohánějící nás k jediné světové vládě, která se neustále odvolává na Nový světový řád.

Zvláště pozoruhodné je např. jak letos v březnu tvrdil, že „Nový světový řád je pod strašným tlakem,“ jak hlásil EU Observer.

A to nebylo zdaleka poprvé, kdy se McCain vyjadřoval, jak je hrdý na ten záhadný Nový světový řád.

Loni v prosinci uvedl McCain pro Fox, že „Rusko ohrožuje ten 70 let trvající Nový světový řád, který byl zřízení po 2. světové válce,“ kdy zase kázal o tom, že Rusko hacknulo volby jako o zjištěném faktu. Bylo to dávno předtím, než vyšetřovatelé sdělili verdikt svého vyšetřování. Spolu s úřadujícím senátorem Lindsey Grahamem (R- Jižní Karolína) oba v té době volali po dalších sankcích na Rusko.

Tato tvrzení byla teď vyvrácena ředitelem FBI Jamesem Comeyem, ředitelem NSA Jamesem Clapperem a dalšími, kteří už otevřeně pod přísahou vyhlásili, že „neexistují jakékoliv důkazy, že by Rusko ovlivnilo volby a jakkoliv hacknulo volební stroje.“