Washington „bez zbytečného hluku" přemísťuje na ruské hranice jednotky speciálních sil, uvedl The Nation. Jen v loňském roce se počet amerických speciálních sil v Evropě „zečtyřnásobil“, a nyní americké jsou elitní jednotky umístěny v téměř každé zemi na západní hranici Ruska, poukazuje americké vydání.


Muž v Arizoně dává svou nemovitost do prodeje poté, co na něj útočí mimozemšťané.

Američan dává svůj ranč za 5 milionů na trh s nemovitostmi, kdy tvrdí, že on a jeho žena už toho mají dost a stěhují se daleko od tohoto místa, protože už mají dost pravidelných návštěv, jichž se jim dostává od agresivních mimozemských bytostí.

John Edmonds tvrdí, že od té doby, co se v roce 1995 se svou ženou Joyce přestěhoval na tento koňský ranč o 9,67 akrech, tak jsou obětmi četných útoků mimozemšťanů se zlými úmysly. Tvrdí, že po dobu jeho života v tomto domě byl nucen k bojům o život s těmito cizorodými stvořeními.

John Edmonds říká, že na ‚portálu‘ zpřístupnil svou arizonskou nemovitost. Obrázek: John Edmonds

Říká, že k jedné zvláště krvavé bitvě došlo poté, co se mimozemšťané pokusili unést jeho ženu z její postele. „Vytáhli ji doslova levitací z postele do hlavní síně a odnášeli ji na parkoviště, kde ji zkoušeli zatáhnout do korábu,“ řekl žurnalistům. Tvrdí, že tento konkrétní incident vyvolal zuřivou bitvu mezi ním a mimozemšťany, která vedla k tomu, že jich devatenáct zabil samurajským mečem.

John říká, že k tomu došlo poté, co musel zabít ty ‚šedé‘ během ‚útoku‘ u vrat garáže.

Edmonds na své facebookové stránce svým příznivcům pravidelně aktualizuje příběhy o bizarních aktivitách mimozemšťanů na svém ranči včetně obrázků zranění, o nichž tvrdí, že je utrpěl v bitvách s šedými cizáky. „Rány z nedávného útoku tady ve Stardust Ranch na vrchu pravého lýtka od zlovolných ET při bitvě s nimi,“ napsal na fotku zachycující chmurný obrázek s dodatkem: „Kvůli tomu se chci odstěhovat!“

John Edmonds tvrdí, že tyto rány jsou důsledkem jednoho z pravidelných útoků ‚ET‘. Obrázek: John Edmonds

Na dalším obrázku je vyobrazen samurajský meč v kaluži čehosi, co vypadá jako zaschlá krev. Tvrdil, že tato krev patřila jednomu z mimozemšťanů, kterého zabil, když byli on a jeho žena doma předmětem útoku. Říká však, že samurajský meč není zcela účinná zbraň proti těm řádícím nezvaným hostům.

„Když jim neuseknete hlavu a neodpojíte antény, tak okamžitě ‚telefonují domů‘. Ani mečem ostrým jak břitva není skoro možné jim tu hlavu useknout jedním sekem,“ vysvětlil.

Koňský ranč v Rainbow Valley v Arizoně o 9,67 akrech je vystavený na trhu za 6,5 milionu $. Obrázek: John Edmonds