Podle plánu by se mělo zveřejnit více než 3 000 dosud nespatřených dokumentů o zavraždění Johna F. Kennedyho od FBI, CIA a ministerstva spravedlnosti. Mnozí „experti“ se ale děsí, že takové ohromné zveřejnění přísně utajovaných složek o vraždě JFK vyvolá „novou generaci konspiračních teorií.“ …


Podle Rogera Stone tlačí CIA na amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby odložil zveřejnění některých z těchto složek o dalších 25 let. Roger Stone v příspěvku na svou webovou stránku uvedl…

[quote align="center" color="#999999"]
„To musí mít na CIA ošklivý dopad, i když skoro všichni do toho zapojení jsou už dávno mrtví.“

[/quote]

A Newsmax hlásí:

[quote align="center" color="#999999"]
Více než 3000 nikdy nespatřených dokumentů od FBI, CIA a ministerstva spravedlnosti se má zveřejni spolu 30 000, které byly v minulosti zveřejněny jen částečně. Uvolnění těchto dokumentů „prostě bude živit novou generaci konspiračních teorií,“ píší Philip Shenon a Larry J. Sabato.

[/quote]


Sabato je ředitelem Centra pro politiku na University of Virginia a autor „ Kennedyho půlstoletí“ a Shenon je bývalý reportér New York Times a autor „ Krutý a šokující čin: Tajná historie Kennedyho vraždy.

CIA na prezidenta Donalda Trumpa naléhá, aby odložil zveřejnění některých z těchto složek o dalších 25 let, tvrdí jeho přítel a politický poradce Roger Stone, ale Národní archivy se nevyjádřily, zda některá z těchto agentur apelovala na odložení publikace těchto dokumentů.