Křesťanský numerolog David Meade opět varoval před možností, že se obrovská tajemná planeta Nibiru chystá srazit se Zemí. Podle jeho bizarní teorie zatmění Slunce tento měsíc signalizuje, že planeta, kterou vědci nikdy nepozorovali, se dostane do kolize s tou naší. Meade na podporu své teorie používá několik pasáží z Bible.


Navzdory nedostatku důkazů o skryté planetě, kterou NASA označila za 

internetový podvod, mnozí lidé věří, že je skutečná. Nibiru, která bývá pojmenována jako Planeta X, měla od roku 2003 podle různých věšteb ukončit náš život na Zemi už několikrát.

Nejnovější se o rozruch postaral konspirační teoretik David Meade, který tvrdí, že nadcházející 

Velké americké zatmění Slunce signalizuje příchod planety. Údajná apokalypsa má začít 21. srpna, protože právě po zmiňovaném zatmění se na obzoru objeví Nibiru, která pak narazí do Země a vyhladí lidstvo.

„Velké americké zatmění 21. srpna 2017 je velkou – obrovskou – předzvěstí,“ řekl Meade pro Daily Star. K samotné srážce má pak dojít 23. září. 

Meade ve své knize „Planeta X – Příjezd 2017“ uvádí, že Nibiru skutečně existuje. Vědecká komunita s ním však nesouhlasí. „Nibiru a další příběhy o neexistujících planetách jsou internetovým hoax,“ vysvětlila NASA. Někteří vědci však tvrdí pravý opak. Již brzy se ukáže, kdo měl pravdu.

Zdroj: express.co.uk