Bermudský trojúhelník je jednou z nejproslulejších světových konspiračních teorií i důležitým prvkem představ o nadpřirozenu. Prvně byl nalezen na moři, ale později se fámy a povídačky okolo Bermudského trojúhelníku přenesly do vzdušného prostoru. Lidé byli zjevně teleportováni z jednoho místa na jiné, celé tisíce mil za pouhou sekundu, aniž by pro to bylo jakékoliv vysvětlení. Je mnoho pilotů, co tvrdili, že tím prošli, a povídali o té čiré hrůze a panice, kterou to způsobilo.


V poslední době však šokující zprávy vyvolávají vlny na Internetu.

Noviny ohlásily, že Irwin Fisher vyhrabal hluboce ukrývané tajemství:

Záhadné objevení letu Santiago 513. Podle brazilských úřadů se mu říká, nejdelší let všech dob – a ač tehdy vyvolal titulky, byl pak záhadně pohřben.

Let 513 vzlétl 4. září 1954 a zmizel někde nad Atlantickým oceánem – což bylo někdy v těch letech, kdy někde v této oblasti došlo k většině těch „teleportovaných“ zmizení. Tehdy o něm k hrůze jejich rodin panovala domněnka, že se zřítil a všichni v něm přišli o život.

A teď ta šokující část:

To letadlo se údajně po 35 letech opět vylouplo a kroužilo kolem letiště, načež i přistálo. Věž řídící létání s tím letounem neměla vůbec žádný kontakt. Přistálo 12. října 1989. Takže byli nalezeni, ale k ohromení bezpečnosti letiště a letové podpory, když je našli, tak všech 88 pasažérů i čtyři členové posádky seděli na svých sedačkách. Byli to ovšem všichni kostlivci.




Loading...