V Paříži a možná nejen tam si dávejte pozor při nákupu piva v supermarketu. Může se stát, že když vyjdete před obchod, tak vás může napadnout nožem muslim. Alkohol je zakázán v islámských zemích, ale měli bychom zákaz dodržovat i my ostatní, jsou přesvědčeni islamisté. Na následujícím videu je vidět muž v typickém islámském oblečení, jak čeká venku u východu ze supermarketu a když vyjde zákazník s balením piva, tak se ho snaží bodnout do krku.


Útočník byl identifikován a zatčen francouzskou policií. Útok nebyl vyhodnocen jako teroristický.

Další mimořádné události se množí v tomto roce v Evropě, s muslimy dochází ke konfliktům během našeho stravování v době ramadánu.

Moje otázka nebo poznámka k brutálním akcím: Muslimové, kteří trpí diskriminací v Evropě, jsou uráženi a jejich náboženství cítí bolest, kteří si nepřejí se přizpůsobit a jsou netolerantní vůči lidem jiné kultury, náboženství nebo způsobu života, kteří chtějí donutit ostatní, aby žili jako muslimové, by měli emigrovat do muslimské země, nejlépe do Saúdské Arábie. Nejsou-li nadšeni z „nevěřících Evropanů“, tak mohou jít do islámských zemí, kde budou „free“ a budou mezi svými!