Dva zcela zásadní dokumenty.

Propaganda, továrna na souhlas – tento dokument vznikl v roce 2017 a ČT ho odvysílala v roce 2019 – ovšem dnes v roce 2022 už by se tak myslím nestalo, protože tento dokument dokonale popisuje realitu, ve které jsme se právě ocitli a skvěle odpovídá na otázku – “JAK je to vše možné a proč to tolik lidí nevidí?”Dokument funguje, ale lze přehrát jen na stránce YouTube – stačí kliknout.

Pokud jste si po předchozím dokumentu řekli WOW a teď víte JAK, tak vřele doporučuji i následující dokument, který ke slovu JAK přidává možnou odpověď na druhou otázku PROČ.

Některé věci v dokumentu jsou už trochu přitažené za vlasy, ale myslím, že nejsou důležité detaily, ale celek a ten bohužel skutečně odpovídá na řadu otázek.
Na dokumentu Svět pod nadvládou zla je zajímavé, že vznikl už v roce 2015 a přesto až nyní vidíme rozsah toho, co bylo už v té době rozehráno.

Sám jsem se tématem Bildebergu a jiných spolků zabýval už v roce 2018, kdy vyšla má kniha Motýlí křik, která přesně o tomto pojednává.

Myslím, že když všechny „normální” odpovědi selhávají a existuje jedna, která vlastně dokonale na vše odpovídá, tak bych ji opravdu nezavrhoval, jen proto, že je šílená…

Udělejte si obrázek sami, ale určitě doporučuji věnovat hodinku každému z obou filmů.

Jan Tománek