Nazývejme to jak chcete – Nová čtvrtá průmyslová revoluce, Nový světový řád, Green deal, Agenda 2030, Great reset… – je to jedno – výsledek je totiž stále stejný a je potřeba se o tom začít vážně bavit.

Globální přerozdělování a novodobý socialismus orwellovského typu se stále více se prohlubující nesvobodou a cenzurou, ale prezentovaný pod rouškou falešného dobra, ekologie, ochranou před banálním virem, vzdálenou válkou, nebo udržitelností a společenským blahem. Systém dobrovolného odříkání, který každý podstoupí rád a kdo ne a byť jen slůvkem zapochybuje, bude nenáviděný třídní nepřítel.

A teď si prosím ti, kteří tomu nevěří zodpovězte si jednu základní otázku.

Pokud by to byla pravda – vyhovoval by vám takový svět? 

Jestli ano a věříte, že tentokrát ten socialismus už bude konečně fungovat, tak zde je zbytečné cokoli dál číst, protože jste na zcela jiné lodi, než já.

Ale pokud by vám případný globální socialismus, cenzura a nesvoboda nevyhovovaly, ale JEN tomu nechcete věřit, protože vám to přijde jako šílenost a za vlasy přitažená konspirace, jste tu správně a čtěte prosím dál.

Sám nevím a všemu se zdráhám uvěřit, ale těch vodítek je už tolik a náhod je tak moc, že už je za nahodilé události nelze považovat. Když vám totiž dojdou všechna racionální vysvětlení, je čas se začít ohlížet po těch, na první pohled, iracionálních vysvětleních.

Když to kváká jako kachna, chodí jako kachna a chová se to jako kachna, tak je potřeba si zkrátka přiznat, že to kachna z největší pravděpodobností kachna bude.

Těžko říct, jaký přímější důkaz by už musel být položen, než vnímání toho, co se kolem nás děje a faktu, že světoví lídři tato sousloví o Novém světovém řádů používají stále častěji (Biden 2022 po summitu NATO) – ať už si pod ním představují různě věci.

Ať už tomu věříte, nebo ne – už se to děje i bez vás – totální destrukce starých pořádků, potravinová a energetická nesoběstačnost zemí, média, která zcela ztratila svou hlídací funkci, rozvrat rodin a přátelství, likvidace střední třídy a předlužené ekonomiky.

Nepřišlo vám divné, že řešení covidu bylo všude na světě nastaveno tak, aby bylo ve výsledku nejhorší ze všech možných? Nebo, že jsme našimi lídry, místo prosazování míru, doslova štváni do války?

Opravdu odpověď neznám, ale položte si otázku – a co když je to pravda? Opravdu jste ochotni takto šmahem lehkovážně odsoudit celou budoucnost svých dětí?
Nestálo by tedy za to, alespoň tu možnost připustit, víc se o dění kolem sebe začít zajímat a pak to třeba později odložit jako hloupost a hoax?

Nestojí váš život a svoboda za to, začít se trochu zajímat, co se kolem vás děje?
Protože velice brzy může nastat bod zlomu, kdy už návrat k původním pořádkům nebude ani vzdáleně možný.

Zkuste to prosím – už kvůli svým dětem. Stoprocentní odpovědi asi těžko nalezneme, ale jde o to klást otázky a ne jen přijímat mediální mantru.

Podívejte se například na tyto tři filmy a věnujte jim ten čas.

Monopol – dokument, jak funguje svět
Masová psychóza
Belgický psycholog – Proč tolik lidí stále věří oficiálnímu narativu

Nejde o to těm dokumentům slepě věřit, ale je to jeden z úhlu pohledu který byste neměli kvůli svým dětem opomenout. Pochybujte o nich a zjišťujte si další informace.

Možná nastal opravdu čas přestat zavírat oči před tím, co se kolem nás děje a odmítat to jen kvůli tomu, že tomu dal někdo velice chytře mediální nálepku „konspirace”. A vy dobře víte, kolik „konspirací”se za poslední dva roky, stalo realitou.
Jak se říká – ten nejlepší trik, jaký kdy ďáběl udělal, bylo, že přesvědčil svět, že neexistuje.

Jan Tománek