Včera jsme byli svědky politické revoluce v největší demokracii světa. Americký lid vyslal světu silné poselství: Co je moc, to je moc, chceme být opět svobodní, chceme být opět velcí! Donald Trump zvítězil v těchto volbách navzdory médiím, navzdory establishmentu, navzdory překážkám, navzdory všem těm klackům pod nohy. A jaké je to ohromné vítězství!


Během tohoto ohromujícího a vpravdě historického úspěchu se Bílý dům, Sněmovna i Senát dostaly do rukou Republikánů poprvé od roku 1928.

Já jsem nikdy nepochyboval, že pan Trump zvítězí. To samé povstání zažíváme na obou stranách Atlantiku. Západní svět zachvacuje Patriotické jaro. Lidé povstávají a osvobozují se.

Včera dal Americký lid jasně na srozuměnou, že nechtějí kráčet ve šlépějích Západní Evropy. Nechtějí se vzdát své země. Chtějí si uchovat svůj národ, své svobody a svou prosperitu. Cítí, že nastal čas, aby se osvobodili.

Američtí voliči už se nechtějí dále nechat zastupovat politiky, kteří neberou jejich starosti vážně. Měli pocit, že Donald Trump je jediný, kdo jim naslouchá. Chtěli si uchránit radši svá pracovní místa, než aby se dívali, jak se jim stěhují do zahraničí v důsledku obchodních dohod, z nichž mají prospěch více jiné země, než ta jejich vlastní.

Jsou zhnuseni a unaveni z toho, jak se peníze z jejich daní utrácí za zahraničí potřeby, zatímco neřešené domácí potřeby rostou. Odporují politikám imigrace, které lákají masy lidí, v nichž mnozí postrádají pracovní dovednosti a jsou z kultur neslučitelných se Západní civilizací. Požadují obnovu zákona a pořádku a nechtějí se dívat, jak násilí a nízká bezpečnost narůstají na vyšší úroveň. Nebyla to jen Hillary Clinton, kdo byl včera poražen; byla to i média a ty třídy kecálků, co dostali také na frak. Je obdivuhodné, jak jsou z toho mediální experti stejně tak jako elity v Americe a stejně tak i Evropě překvapením bez sebe.