Musíte mít podezření ohledně toho, co se děje v Bílém domě za zavřenými dveřmi. Ale podle jednoho z bývalých bodyguardů presidenta Obamy je to daleko horší, než si vůbec dovedete představit. Dan Bongino během své kariéry chránil už četné presidenty včetně presidenta Obamy. Byl na doslech mnohých diskusí v Oválné pracovně, ale až do časů této administrativy zůstával mimo světla reflektorů. Aktivity této administrativy byly však zřejmě tak příšerné, že už déle nevydržel potichu.


Bongino je tak rozčilený tím, čeho byl svědkem, že teď kandiduje do Kongresu, protože cítí, že je to jediný způsob, jak dostat Ameriku zpět od patolízalů, kteří dělají všechno proto, jen aby se obohatili mocí a penězi na úkor Amerického lidu.

Jak špatné to tedy je?

[quote align="center" color="#999999"]

Jsme v hrozném průšvihu.

President na vládu nahlíží jako na novou nablýskanou hračku, což si myslím, že je důsledkem jeho nedostatku zkušeností z minulosti a snad absence nějakého jeho organizování v komunitě.

Přes všechno s čím jsem nesouhlasil u Clintona, Cartera a Bushe, mělo to vždy své hranice … vždy tam byla hranice, která se nepřekračuje… Tu jsme ale zjevně pak překračovali každý den. Proto jsme zavaleni skandály…

Otřes Jamie Dimona v Chase … skandál HHS … otřesy Kathleen Sebelius s průmyslem zdravotní péče k vydření peněz … IRS (finančák) … je to okamžik, kdy se tyto skandály propletou a bude z nich obrovitý skandál, co láme krk, ale i ten je zahalen v mlze skandálů této administrativy…

Je to horší, než lidé mají ponětí … a to vás vůbec nezkouším strašit.