Respirační syncytiální virus, známý pod zkratkou RSV, je jedním z hlavních zabijáků velmi malých dětí a starých lidí. Nyní je však na obzoru vakcína proti tomuto pneumoviru. (Foto: Flickr)

– Vakcíny proti RSV vykazovaly tak alarmující problém s BEZPEČNOSTÍ, že GlaxoSmithKline musela náhle ukončit všechny klinické testy.

– Ve studii RSV společnosti Pfizer zemřel 1 z ~600 mladých zdravých lidí.

– Guillainův-Barrého syndrom: FDA přiznává, že nová RSV vakcína společnosti Pfizer ho způsobuje. Přesto ji stále chtějí podávat starým lidem a těhotným…

– Společnost Pfizer předčasně zastavila bezpečnostní studie a FDA nyní vakcínu urychleně schválila.

– Vakcína GSK (1 prokázaně nebezpečná) je přesně stejná technologie jako nová RSV vakcína Pfizer (která se brzy dostane na trh).

Nedovolte nikomu, koho máte rádi, aby si ji vzal…

Natural Imunity CTWs

Pokud jde o mladého člověka, který zemřel v rámci studie vakcíny proti RSV společnosti Pfizer: Pfizer se snaží svalit vinu za úmrtí na jiné věci. Protože, samozřejmě. Tvrdí, že úmrtí „nesouvisí“ s očkováním, a snaží se ho svést na běžné léky na předpis, které dotyčný užíval.

Rozhodněte se sami. Mějte však na paměti, že společnost Pfizer uvedla, že v důsledku jejich vakcíny Covid zatím k žádnému úmrtí nedošlo. Všechna úmrtí jsou zatím … „NESOUVISEJÍCÍ“.

Brook Jackson, klinický výzkumník a whistleblower společnosti Big Pharma, k těmto novým vakcínám proti RSV říká následující: