Tento týden se sejde výbor CDC a ve čtvrtek bude pravděpodobně hlasovat o trvalém právním odškodnění společností Pfizer a Moderna, a to prostřednictvím procesu zařazení mRNA injekcí těchto farmaceutických společností do očkovacích plánů pro děti a dospívající. (Foto: Youtube)

Přidáním injekcí do dětského očkovacího kalendáře převede Poradní výbor pro očkovací postupy (ACIP) CDC odpovědnost za zranění způsobená vakcínami na Národní program odškodnění za zranění způsobená vakcínami (VICP) federální vlády, což společnostem Pfizer a Moderna umožní konečně uvést na trh injekci schválenou Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), aniž by se vystavily žalobám. Kromě toho to bude znamenat další nečekaný zisk pro společnosti, které již získaly stovky miliard dolarů na příjmech díky tomu, že toto očkování vyžadují od dětí, které navštěvují veřejné školy.

V březnu 2020 se federální vláda odvolala na zákon PREP, který společnostem Pfizer a Moderna poskytl ochranu před deliktní odpovědností kvůli vyhlášenému „stavu ohrožení veřejného zdraví“, který se vláda údajně chystá začátkem roku 2023 zrušit.

Od té doby jsou injekce s povolením k nouzovému použití společností chráněny federální vládou díky tomuto opatření Kongresu z roku 2005.

Zdroj: dossier.substack.com