Vážení vedoucí představitelé EU, (Foto: Shutterstock / ilustrační)

Charles MICHEL @Alexander Schallenberg Alexander De Croo @Rumen Radev Andrej Plenković Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) Andrej Babiš Mette Frederiksen Micheál Martin Kaja Kallas Sanna Marin Emmanuel Macron @Angela Merkel Kyriakos Mitsotakis Orbán Viktor Mario Draghi Premier Krišjānis Kariņš Gitanas Nausėda Xavier Bettel Robert Abela Mark Rutte Mateusz Morawiecki António Costa @Klaus Werner Iohannis Eduard Heger – předseda vlády SR Janez Janša Pedro Sánchez Pérez-Castejón Stefan Löfven @Ursula von der Leyen

Chci vás informovat, že covid-19 je založen na falšování. Bohužel jsme svědky největšího skandálu ve vědě v dějinách lidstva.

Všechna opatření v oblasti korony, jako jsou testy, masky, očkování, jsou založena na údajném referenčním genomu sars-cov-2. Referenční genom je prvním genomem a všichni virologové na jeho základě vyvozují své závěry.

To znamená, že všichni virologové jsou zapojeni do procesu falšování, nejspíše neúmyslně, ale v důsledku neplnění své základní povinnosti ve smyslu kontrolních experimentů, aby zabránili sebeklamu a experimentální chybě.

Rád bych vás také informoval, že v Německu byl porušen zákon o ochraně před infekcemi (IfSG / InfektionsSchutzGesetz). V § 1 odst. 2 IfSG se požaduje, aby všechny strany, které se podílejí na přezkoumávání, plánování a provádění zásahů proti koronaviru / covidu a požadavků na očkování proti spalničkám, tyto „navrhovaly a podporovaly v souladu s příslušným stavem lékařské a epidemiologické vědy a techniky“.

Více informací naleznete v dopise zaslaném německému ministrovi zdravotnictví ZDE.

Nyní se vrátíme k procesu falšování. Každý se může přesvědčit, že covid-19 je založen na falzifikaci, a výukový program s vědeckými důkazy je k dispozici všem vědcům a všem lidem na světě:

Pokud si přečteme vědeckou publikaci, která popisuje první, referenční genom sars-cov-2, zjistíme, že nukleové kyseliny byly získány ze speciální tekutiny z lidských plic. Některé nukleové kyseliny byly odstraněny. Zbývající nukleové kyseliny byly určeny pomocí sekvenační platformy a bylo získáno 56 565 928 čtení. Tato „surová čtení“ jsou v databázi ZDE.

Ačkoli se však ve vědecké publikaci uvádí vytvoření 384 096 sestavených kontigů ze „surových čtení“, kontrolou experimentu v oblasti bioinformatiky lze zjistit, že toto číslo je 12krát menší, než se uvádí, což znamená, že chybí velký počet kontigů. To je vědecký důkaz falzifikace a velký skandál ve vědě.

Prosím, zrušte všechna protivědecká opatření v rámci systému covid. Vzhledem k tomu, že proces falzifikace je protivědecký a všechna opatření v rámci korony jsou založena na procesu falzifikace, máte povinnost chránit své občany před protivědeckými opatřeními založenými na procesu falzifikace.

Igson Negrin