Zákaznice rychlého občerstvení zůstala zděšená poté, co se zakousla do hamburgeru a rozkousala chmurné zbytky hnijícího lidského prstu. (Foto: @estefany.benitez.399/Newsflash)

Nešťastná strávnice jménem Estefany Benitezová to zjistila minulou neděli v prodejně Hot Burger ve městě Santa Cruz de la Sierra v Bolívii.

Řekla, že uříznutý prst žvýkala při prvním soustu nedávno zakoupeného hamburgeru.

V reakci na to prostřednictvím příspěvku na Facebooku uvedla: „Ve chvíli, kdy jsem jedla, jsem si rozkousla prst.“

Doprovodila jej snímky dotyčného hnijícího prstu spolu s videozáznamy, na nichž čeká na rozhovor se zástupcem společnosti – ten ji později prosil o odpuštění.

Na záběrech je slyšet, jak zástupce společnosti Hot Burger říká: „Prosím, řekněte mi, co chcete, a my vám to dáme.“

Tvrdili také, že hamburgery přišly do obchodu předem připravené a že „nic takového se nám ještě nestalo“.

V dalším videu zveřejněném na internetu, které bylo nyní zhlédnuto více než 60 000krát, Benitezová dodala: „Jsme u velkolepého Hot Burgeru, kde v mém burgeru skončil prst. Hned zveřejním fotografii toho prstu.“

Zástupce obchodu jí podle jejích slov nabídl, že restauraci zavře, když tam ještě byla, ale pak „pokračoval v obsluhování zákazníků, jako by se nic nestalo“.

Poté, co byl její příběh široce sdílen na internetu, označil mluvčí společnosti celou záležitost za „nešťastný incident“.

Edson Claure, ředitel speciálního útvaru Národní policie pro boj s kriminalitou, pak místním médiím potvrdil, že jeden ze zaměstnanců společnosti již dříve přišel v práci o část ukazováčku.

Šokující průběh událostí přiměl náměstka ministra pro ochranu práv uživatelů a spotřebitelů k dočasnému uzavření pobočky a uložení pokuty společnosti.

Zdroj: thesun.co.uk