Zdvořilý lupič schoval pistoli, a když ho prodavačka praštila kalkulačkou, kterou měla na pultu, ještě ji potom zvedl ze země a dal na původní místo. Prodavačka zažila snad nejabsurdnější pokus o loupež v historii vůbec, když lupič zvedl kalkulačku a zdvořile ji dal zpět na místo, odkud ji vzala prodavačka, aby lupiče praštila přes hlavu. Pak tento muž pokorně čekal, až přijede policie a bude vzat do vazby.

Když ozbrojený muž vstoupil do obchodu a namířil pistoli na prodavačku, prodávající neměla sebemenší strach. Místo toho se zdálo, že má naprostý vztek na lupiče, a tak ho praštila kalkulačkou, která následně spadla na zem.

Poté prodavačka zmizela na chvíli z dohledu, během níž čekal lupič trpělivě na její opětovný příchod. Držel v této chvíli pistoli jen na moment, zřejmě se začal nudit, protože ji zase schoval do své bundy těsně před jejím příchodem.

Dáma pak přišla a praštila lupiče kalkulačkou, jak bylo již zmíněno výše.  Dokonce – lupič po upadnutí nástroje pro obranu prodávající: kalkulačky ji opět dal na původní místo  jako slušný zákazník.  Poté ho prodávající udeřila znovu.  Když po něm prodávající kalkulačku hodí znovu a ta se rozbije, lupič znovu uklízí. Sebere všechny kousky kalkulačky a opět je dá na pul prodavačce.

Poté, co byl obchod zase čistý jako před tím, než vstoupil lupič, čekal trpělivě tento lupič na policii. Poté byl vzat do vazby. N ebylo překvapením, že byl lupič pod vlivem alkoholu. Loupež se stala  na Sibiři.