Události v Kolíně jsou pro lidi velice šokující, pokud jako já nestrávili část posledních 17 let prací v Bruselu. Tam jsou teď bohužel ženy v určitých obvodech vystaveny surovostem pravidelně. Mé asistentce v Evropském parlamentu při mnoha příležitostech nadávali do „čubek“ a přikazovali jí, aby se zakryla. A to nejsou nijak ojedinělé incidenty. O těchto záležitostech se může těžko mluvit. Ale lidé se snad už začínají probouzet. Reakce na události v Kolíně ze strany starostky Henriette Reker se rovná bezpodmínečné kapitulaci Německa.


Německá děvčata se ve skutečnosti v ulicích oblékají a chovají daleko konzervativněji než v mnoha částech Británie. Avšak toto zastrašování mužskými migranty přivodilo návrhy nových pravidel chování německých děvčat.

To představuje hlubokou urážku, kterou budou pociťovat nejen v Německu, ale i po celé Evropě.

Problém je velice jednoduchý: když necháte přijít ohromné množství mladých mužských migrantů, kteří pochází z kultur, kde se o ženách uvažuje jinak a jinak se s nimi zachází, tak co vlastně čekáte?

Některé z těch migrantů dokonce citovali, jak říkají, že je pozvala paní Merkelová. A ti mají samozřejmě pravdu, to udělala. A jak strašlivou historickou chybou se to ukázalo být. Ale i tak ještě horší než ta, je to zakývání, které s tím dělali. Státní vysílač v Německu se pokoušel události v Kolíně a jinde zamlčovat. Místo aby odhalovali, že co se dělo, tak se většina mainstreamových médií rozhodla zkoušet to zametat pod koberec.

To je všechno smutnou připomínkou toho, co se dělo v naší zemi v Rotherham a v Rochdale, když jsme my zažili zakrývání ohledně zneužívání a vykořisťování mladých děvčat.

Také Švédsko má ohromné problémy. Europoslanec za Švédské demokraty Peter Lundgren mi řekl: „Švédský policista vidí vazbu mezi sexuálním obtěžováním v Kolíně a ve Švédsku. Švédsko má ohromný problém se sexuálními útoky a znásilňováním prováděným mladými mužskými muslimskými migranty.“

[quote align="center" color="#999999"]